2777
2789

کو کو اسفناج متنفرم

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا ربطی به سوالی که پرسیدم داشت?

همینطوری گفتم 

کوکو اسفناج دوست ندارم چیزیم دربارش نمیدونم 

چه سریع بدتون میاد

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
میخوام با برنج باشه دیروز هم ماکارانی گذاشتم پریروز هم غذا ابگوشت بود برنج نداشت 

خب با برنج سفید بزار... چون با سبزی پلو یا شوید پلو فک کنم خیلی سسبزی در سبزی میشه

The fact of a person isn’t the same that the person shows, haply the fact is same that the person can’t show it, if you want to identify a person listen to his unsaid not said. 
خب با برنج سفید بزار... چون با سبزی پلو یا شوید پلو فک کنم خیلی سسبزی در سبزی میشه

واسه همین گفتم, از طرفی هم بس که غذای تکراری خوردیم میخوام یه مدت بزنم تو کار غذاهای که سالی یکبار هم نمیخوریم پس برنج سفید میزارم نهایت زعفرونیش میکنم 

بدم نیومد ولی چون مرتبط نبود گفتم بهرحال از نظر من ادم باید مرتبط صحبت کنه 

گفتی کوکو اسفناج من هم گفتم من دوست ندارم 

منظورم این بود که چیزی نمیدونم 

نی نی سایت قبلا همه با جنبه بودن

باشه ممنون که اطلاع دادین متنفرید و چیزی نمیدونید 

😐😐😒😒