2777
2789
نه نزدم  همون بعد موعد میزدم منفی میشد دیروز که رفتم آزمایش دیگه بی بی نخریدم که دو روز دیگه با ...

اگه نشدی هم آمپول نزن. یکی از دوستای من بعد از ۱۰ از پری گذشته بود آزمایش داد منفی بود. بعد یک هفته بعدش رفت یه آزمایشگاه دیگه آزمایش داد مثبت شد. به خاطر همین به منفی شدن آزمایشت فکر‌نکن منفیه.یه وقت شاید مثبت باشی الکی با آمپول از بین نبرش. صبر کن خود به خود پریود شی اگر خدایی نکرده منفی بودی

اگه نشدی هم آمپول نزن. یکی از دوستای من بعد از ۱۰ از پری گذشته بود آزمایش داد منفی بود. بعد یک هفته ...

دیشب با شوهرم رفتیم اصفهان تو ماشین خیلی اذیت شدم کمر درد و دل درد و حالت تهوع وقتی رسیدیم خوب بودم موقع برگشتن باز کمرم درد گرفت رفتم دسشویی دیدم خون قرمز تیره ازم میره😢😢الان نمیدونم پریودیه یا نه ،قرار بود فردا آزمایش بدم 

اگر دور کسی بسیارگردی اگرچه بس عزیزی خار گردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب با شوهرم رفتیم اصفهان تو ماشین خیلی اذیت شدم کمر درد و دل درد و حالت تهوع وقتی رسیدیم خوب بودم ...

عجله نکن برای آزمایش. شاید پریود شدی. میدونم سخته که عجله نکنی و زودتر میخوای بدونی که بارداری یا نه. ولی صبر کن چون خونریزی داری. ببین اگه از یکروز بیشتر شد و خون بود پریود شدی. ولی اگه حالت لک بود و فقط تو دستمال مشخص بود میتونه بانه گزینی باشه

عجله نکن برای آزمایش. شاید پریود شدی. میدونم سخته که عجله نکنی و زودتر میخوای بدونی که بارداری یا نه ...

پریود شدم😕

اگر دور کسی بسیارگردی اگرچه بس عزیزی خار گردی