2777
2789
من یه شوفاژ برقی دارم همون اول چند لحظه زدم جرقه میزد کنتور میپرید.نمیدونم چرا.نشون مغازه دار دادم گ ...

وای نه همون بهتر که جمش کردی خطرناکه ولی هوای وحشتناکی شده با هر رعدوبرق کل خونه ی ما میلرزه هوا سرد بارون شدییید میترسم بخابم😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

کجایید؟بارون میاد یعنی؟

وای وحشتناکه شدییدددد رعدوبرقای طولانی کل خونه میلرزه میترسم بخابم کرمونیم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وحشتناکه شدییدددد رعدوبرقای طولانی کل خونه میلرزه میترسم بخابم کرمونیم

کرمون از کی شروع شد؟دیروز کاربرا گفتن هوا آفتابیه،سیرجان از پریشب داره میباره یه لحظه هم قطع نشده

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

کرمون از کی شروع شد؟دیروز کاربرا گفتن هوا آفتابیه،سیرجان از پریشب داره میباره یه لحظه هم قطع نشده

از دیروز اینجام یه لحظه قط نشده البته الان خود کرمان نیستم اومدم خونه ی دوستم یه شهر دیگش خیلی وحشتناکه

خوش بحالتون انقدر اینجوری دوست دارم کاش شهر ماهم بیاد ترس نداره اصلا راحت و در ارامش بخواب

خودمم دوست دارم صدای بارون ولی خیلی شدیده فوبیا سیل دارم

فکر کردم میگی باکتری گرم کنم 😂🫠 وقتی دزس هات زیاده

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

انقدر زمین خشکه و سدا خالین خبری از سیل نیست اسوده باش

مرسی قشنگم انشالله طرف شمام به بارون مشتی بزنه