2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوک گوشیش خاموشه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 52 پست
وقتی که لو رفت واکنشش چی بود؟

گفت اصلا پشیمون نیستم از بس باهام خوب نبودی حقت بود بعدش فهمید دوسشدارم یه عالمه گریه کرد و این حرفا منم بخاطر بچم بخشسدم و دوسشداشتم

هه....
گفت اصلا پشیمون نیستم از بس باهام خوب نبودی حقت بود بعدش فهمید دوسشدارم یه عالمه گریه کرد و این حرفا ...

چه وقیح😐😐😐

چندساله ازدواج کردی؟

این رفتار هاشو چندبار تکرار کرده؟

تو اینستا شده دخترا و زنا غریبه رو لایک و فالو کنه؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه وقیح😐😐😐چندساله ازدواج کردی؟ این رفتار هاشو چندبار تکرار کرده؟تو اینستا شده دخترا و زنا غریبه ر ...

نه نمیکنه میگم خیلی زرنگه گوشیش همیشه در اختیارم بود وقتی از سرکار میومد واتساپو دلیت اکانت مبکرد شک کردم اینم بگم حس ششم زن دروغ نمیگه

هه....
نه نمیکنه میگم خیلی زرنگه گوشیش همیشه در اختیارم بود وقتی از سرکار میومد واتساپو دلیت اکانت مبکرد شک ...

یه سوال ازت دارم

به عنوان زنی که خیانت دیدی یا حس شیشمت قویه

مثلا زنی سابقه ۱۰ سال ازدواج داشته باشه بگه من از شوهرم اطمینان کامل دارم چون همو خیلی دوست داریم یا هیچ چیز پنهانی نداریم بنظرت اعتمادش از سر واقعیته؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

یه سوال ازت دارم به عنوان زنی که خیانت دیدی یا حس شیشمت قویهمثلا زنی سابقه ۱۰ سال ازدواج داشته باشه ...

نمیدونم من خودم ۱۰ ساله ازدواج کردم قبل اینکه خیانت هم کنه هیجوقت ب هیج مردی اعتماد ندارم

هه....