2777
2789
عنوان

من عشق باور ندارم شما چه طور ؟!

396 بازدید | 36 پست

به نظر من اصلا عشق وجود نداره بیشتر  یه کشش  و جاذبه جنسی میتونه باشه بین دو نفر که  اونم به مرور از بین میره  و عادی میشه  ولی به هم عادت میکنن و به خاطر مصلحت روزگار به زندگیشون ادامه میدن 

خدایا شکرت 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاو ترکوندن بعضیارو میبینم اصلا نمیتونم عشق باور کنم البته درک میکنم حس اونا الان واقعی هست و واقعا فکر میکنن عاشقن 

ولی انگار من چند سال بعدشون میبینم 

خدایا شکرت 🫀
لاو ترکوندن بعضیارو میبینم اصلا نمیتونم عشق باور کنم البته درک میکنم حس اونا الان واقعی هست و واقعا ...

امیدوارم اینطور نشه.. من سینگل هستم و عشقی ندارم .. اما میدونم هست .. به نظرم اگه اون عشق خنثی میشه دلیلش میشه کار های ما ، 

در بعضی از مواقع هیجان عشق تو زندگی میره به جاش اون عشق عمیق تر میشه .

تو این،دوره زمونه عشق واقعی دیگ وجود نداره همه چیز انگار ظاهری شده  وقتی یه آدم میتونه چندنفر هم زمان داشته باشه و خیانت کنه  درصورتی ک عشق واقعی یعنی فقط،عاشق یه نفر باشی  فقط ماله یه نفر باشی

خب این نظر منه میخوام ببینم کسی با من موافقه ؟! یا نه بقیه همیشه عاشق میمونن ! 

چرا عاشق نموندی؟ همسرتون کاری کرد که عشقتون کم شده ؟ به نظر من عشق خیلی حس قشنگی هست خیلی . و گفتنش و توصیفش سخته ( من خودم کسی رو دوست داشششتتتتم ولی اون منو نمیخواست)

تو این،دوره زمونه عشق واقعی دیگ وجود نداره همه چیز انگار ظاهری شده  وقتی یه آدم میتونه چندنفر ه ...

اصلا عاشق تو زندگی همه چیز برا معشوق می‌خواد ولی الان تو زندگی ها میبینی زن به فکر خودشه مردم به فکر خودشه 😔

خدایا شکرت 🫀