به نظر من اصلا عشق وجود نداره بیشتر یه کشش و جاذبه جنسی میتونه باشه بین دو نفر که اونم به مرور از بین میره و عادی میشه ولی به هم عادت میکنن و به خاطر مصلحت روزگار به زندگیشون ادامه میدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید الان همه خانواده من و همسرم فکر کنن ما عاشق هم هستیم ولی اینطور نیست ! همسرم عاشق کارش و پولش و ...
باهاش حرف زدی تا حالا ؟ دو نفره اروم . در مورد زندگیتون در مورد عشقتون در مورد ایندتون ؟ چند وقته دو نفره نرفتین بیرون با هم قدم بزنین ؟ وقتی ازت دوره دلتنگش میشی ؟ حال دلش برات مهمه ؟
باهاش حرف زدی تا حالا ؟ دو نفره اروم . در مورد زندگیتون در مورد عشقتون در مورد ایندتون ؟ چند وقته دو ...
ببین من ازش یه درخواست داشتم که مشروب نخوره تا قهر و خونه مادرمم رفتم دلیلشم اینه که اخیرا خیلی مست میشه حالش بد میشه و پسر بزرگمم متوجه میشه و حساس شده ولی صد بهر قول داده ولی پاش نایستاده همین مسئله منو ازش دلسرد کرده مشاور دکتر هر چی بگی فرستادمش ولی شعور نداره به نظرش ما چون بچه داریم من مجبورم تحملش کنم و این اجبار شده جرقه تنفر من
ببین من ازش یه درخواست داشتم که مشروب نخوره تا قهر و خونه مادرمم رفتم دلیلشم اینه که اخیرا خیلی مست ...
چقد بد . من واقعا نمیتونم راهنماییتون کنم چون چیزی در این باره نمیدونم ، قبل از ازدواج میدونستی مشروب میخوره ؟ زندگی با این ادم خیلی سخته .. اون اعتیاد داره به این مشروب.... کمپ فرستادیش؟ از بزرگتر ها ریش سفیدا کمک گرفتی؟