2777
2789
عنوان

چقدر باید شیر خشک بدم؟؟🍼🍼🍼

111 بازدید | 11 پست

دوستای گلم به نوزاد هفت ماهه که غذا خور شده حدودا روزانه چند سی سی شیرخشک باید داد؟

البته شیر خودمم میخوره ولی کمه. 

ممنون میشم تجربه خودتو بگید

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  من پسرم کلا شیر خشکی هست و الان 5ماهشه  دقیقا نگرفتم ببینم چقدر میخوره ولی ه ...

سلام گلم. خدا حفظش کنه. ممنون

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

من موقعی که کار دارم نودمیل  میدم دوبار تو روز یا سه بار بقیه اش شیر خودمو دخترمن تازه رفته شیش ماه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
من موقعی که کار دارم نودمیل  میدم دوبار تو روز یا سه بار بقیه اش شیر خودمو دخترمن تازه رفته شیش ...

خدا حفظش کنه. ممنون عزیزم

خدا حفظش کنه. ممنون عزیزم

ممنون عزیزم خدا بچه شمارم حفظ کنه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
من موقعی که کار دارم نودمیل  میدم دوبار تو روز یا سه بار بقیه اش شیر خودمو دخترمن تازه رفته شیش ...

راستی شبا چطور؟ حجم شیر خودت خوبه؟ اگه شیر خشک نخوره راحت میخوابه؟

راستی شبا چطور؟ حجم شیر خودت خوبه؟ اگه شیر خشک نخوره راحت میخوابه؟

شباهر دوساعت بهش میدم تا صبح معمولا موقعه آشپزی بهش میدم خودش میخوره  حجم شیرم خوبه

اگه میخو ای شیرت زیاد بشه آب هویج بخور تخم شنبلیه و تخم شوید زیره سبزو تخم رازیانه رم اسیاب کن دمنوش درست کن بخور  کنجد و پسته ام خوبه 

اگه میخو ای شیرت زیاد بشه آب هویج بخور تخم شنبلیه و تخم شوید زیره سبزو تخم رازیانه رم اسیاب کن دمنوش ...

ممنون گلم مرسی