2777
2789
عنوان

رابط در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 72 پست
  بیچاره نامزدت  با هم بیرون میرید

نامزدم فوق لیسانس داره تو پتروشیمی استخدامه دو هفته سر کاره دو هفته استراحت.اون دو هفته شب روز با هم هستیم خودمم پرستارم واستخدام .فعلا میسازیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اهمیت نداره بکارت مهم نیست اصلا

چرا مهم نیس؟ واس مردان سرزمینم مهمه و همین پرده رو میکوبن تو صورتت   

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
بچه ها من عقدم شوهرم اصلا راصی ب رابطه کامل نیس فقط بخاطر بارداری گاهی میخوام امتحانش کنم بهش میگم ...

جای گاز گردنت خوب شد؟  

شوخی کردما ناراحت نشی😁
مشکلی نداره فقط به فکر خانومشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرا مهم نیس؟ واس مردان سرزمینم مهمه و همین پرده رو میکوبن تو صورتت    

خب به نظر اون مهم نیست 😂

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
جای گاز گردنت خوب شد؟     شوخی کردما ناراحت نشی😁 مشکلی نداره فقط به فکر خانومشه

وای ینی الان منو همه با گردنم میشناسن🤣🤣

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
وای ینی الان منو همه با گردنم میشناسن🤣🤣

😂😂😂اره پروفایلت دیدم شناختمت😂
😂😂😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
😂😂😂اره پروفایلت دیدم شناختمت😂 😂😂😂

قربونت😘😘🤣🤣🤣

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

از اولم گفت عروسی ک دوس دارمو  اونجا نمیگیرم اینجا عروسی میکنیم گفت خودت خانوادت نزارن ده روزه عروسی راه میندازم( اخه عروسی ک ده روزه راه بیفته عروسی نیست)  خونه میگیرم تا کارات درست بشه بیایی 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)