2777
2789
عنوان

رابط در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 72 پست

خصوصیات اخلاقی آدما با هم فرق می‌کنه یکی این کارو می‌کنه و کلا دیگه بیخیال میشه و میره پی زندگیش یکی دیگه نه به همه چی پایبنده .میشناسیش مطمئنی مشکلی پیش نمیاد بعداً واست موردی نداره ولی اگه شناختی نداری روش بهتره بمونه واسه بعد از عروسی 

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بزار برا عروسی  الآن باشه  اون موقع هیجانش کم میشه

یعنی حتی رابطه بدون دخول هم خوب نیست؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
مگه شب عروسی چه خبره؟😐😐😐😐😐😐😐 مهم عقد هست...وقتی عقد شدن زن و شوهر وظیفه دارن که همو از لحاظ ...

ولی من این دیدگاه رو دارم که خدا نکرده شاید به هردلیلی عقد به عروسی نرسید اونوقت شرایط برا دخترخانم سخت ترمیشه 

و حتی ممکنه ناخواسته باردار بشن اونوقت باید بدون دنبال سقط و... 

کلی دلایل دیگه 

ولی خب در کل حرام نیست ولی من نظرم رو گفتم مثل باقی دوستان

التماس دعا❤

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
  دو سال  

یک سالو هشت ماه

الانم دوباره میخام کنکور بدم و پزشکی بخونم میشه نزدیک سه سال.اخه پرستارم از پرستاری بدم میاد قرار بود امسال تابستون عروسی کنم که برنامه باهم تغییر دادیم ان شا ا...تابستان دیگه

توی یه سری مسائل که یکی رو نزدیکه بدبخت کنی باید یکم متاسفانه از تعصبت روی این موضوع کم کنی چون واق ...

هیچوقت تعصب بی جا درست نیست این خانم میتونه با عقلش تصمیم بگیره که این کار به صلاحشه یا نه تعصب لازم نیست فقط باید حواسشو جمع کنه  همه پسرا هم مثل هم نیستن😕 

بله واقعا نمیشه اعتماد کرد به کسی 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه ها من عقدم شوهرم اصلا راصی ب رابطه کامل نیس فقط بخاطر بارداری

گاهی میخوام امتحانش کنم بهش میگم امتحان کنیم اصلا راضی نمیشه 

ب نظرتون طبیعیه؟

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

من داشتم خیلی هم خوب بود خوب شوهرته دیگه

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔