2777
2789

سلام دوستان من این موضوع رو توی کلینیک هم مطرح کردم که مشاوران کمکم کنن اما الان دیدم که حالا حالا جوابگو نیستند و شاید یکماه طول بکشه.اما من یکماه وقت ندارم.نهایت تا اخر هفته چون عید فطره..حالا متنی که از قبل نوشتم رو میذارم شما لطفا نظرات منطقیتونو بگید.

الان دوساله که عروسی کردم و باخانواده همسر توی یک آپارتمان هستیم.اختلاف زیادی باهم نداریم بجز چند موضوع که یکیش تجسس کردن مادرشوهرم هست.اینکه وقتی صدایی از واحد ما میومد دزدکی میومدن بیرون و گوش میدادن ببینند کیه و بعد مچ گیری کردن و ماجراهای بعدش...قرار بود همسرم راجب این موضوع مجددا با پدرش صحبت کنه اما فرصتش پیش نیومد تا اینکه چند روز پیش همین موضوع پیش اومد و به همسرم که گفتم دیگه از کوره در رفت و به پدرش تماس گرفت که این کار زشت چیه؟برای شما زشته اینکار و من تاحالا چیزی نگفتم اما بسه دیگه و...

مادرشوهرم بهکل حاشا کردن و منو دروغگو و تهمت زن جلوه دادن و خلاصه یک دعوایی بوجود اومد که الان همه با هم قهرن.

با اینکه مادرشوهرم برای سرپوش گذاشتن روی اشتباه خودش به من برچسب دروغگو بودن زدن اما من راضی به اختلاف شدید و قهر طولانی نیستم...مشکل من اون موضوع بود و قصدم حل مسئله بود نه این بَلوا...در فکر آشتی دادن دو خانواده هستم اما نمیدونم چطور اینکارو انجام بدم که شأن خودم پایین نیاد.

توی پرانتز بگم که همسرم بخاطر حرف من بحث نکرد و چون ازبچگی دیده که مادرش توی زندگی دیگران تجسس میکنه و بعد هاشا میکنه خودش مطمئن بود با پدرش حرف زد نه صرفا چون من گفتم.

لطفا راهنمایی کنید که من الان و در حال حاضر بهترین کار چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این پیامو بصورت خلاصه نوشتم برای مشاوره سایت.اما اگه سوالی دارید که بهتر بتونید راهنمایید کنید بگید تا جواب بدم...

اینو بگم من نسبت به خانواده شوهرم احساس قلبی دارم فقط میخوام حریم زندگیم حفظ بشه.

اگه جواب دادن منم لایک کنید

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
الان دوساله که عروسی کردم و باخانواده همسر توی یک آپارتمان هستیم.اختلاف زیادی باهم نداریم بجز چند مو ...

الان سکوت کن و از شرایط حالشو ببر

اینا  دوباره اشتی کنن میشه همون می و همون ساقی

کاش میدونستم 

ولی قدیم از بقیه فامیل که واسه هردو طرف عزیز بودن کمک میگرفتن

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

به نظرم دعوا رو خودتون راه انداختید کاش با سیاست بیشتری این موضوع رو بهشون میگفتید که اینجوری بلوا نشه

حالام که به هر دو طرف توهین شده و اونی که باید بره برای آشتی شما نیستی باید شوهرت پا جلو بذاره

ازطریق یه شخص دیگه میشه به کسی بگی که دعوتتون کنه و اونجا پادرمیونی کنه و تمام

برادرشوهر کوچیکم پیوند کلیه انجام داده بتازگی و بخاطر اون با هیچچچکس رفت و امد نمیکنن الان از وقتی کرونا اومده مادرشوهرم حتی خواهر خودشم ندیده...ینی نه جایی میرن نه کسی میذارن بیاد خونشون.فقط خونه ما میان و فقط من و شوهرم رفت و امد داریم.