سهراب و هاشم تو فیلم ینی چند ساله هستن؟۱۸یا ۱۹؟بعداینا عاشق هستن و مدام دارن صحنه های عاشقانه اینا رو نشون میده. پسر منم خیلی علاقه داره به این فیلم. با جدیت نگاهش می کنه نکنه سه سال دیگه بگه زن می خوام🤕هم شبو میبینه هم روزشو. چرا ای فیلم جدیدا تبلیغ کودک همسری می کنه😐😠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
بهش بگو اینا چون خانواده ندارن مادر و خواهری کنارشون نبوده مهرطلب هستن و فکرمیکنن میخوان زن بگیرن یا اگه بگیرن اوضاعشون درست میشه درحالیکه اتفاقا چون زنی دورشون نبود تجربه ندارن باید صبور باشن وگرنه شکست میخورن مثل سهراب که از دختره گول خورد و..... بجاش تلاش و کوششون برای زندگی و کار و استقامتشون رو.نگاه کن. من بودم اینارو با آب و تاب میگفتن. میپیچوندمش
کلا متاسفانه دیدت به همه چی در منفی ترین حالت ممکن هست. اصلا تلاش و موفقیت های این دو تا بچه بدون خانواده رو اصلا ندیدی. شاید پسرت عاشق این بخش ماجرای فیلم شده. که میشه تلاش کرد و به همه چی رسید حتی اگر هیچ کسی پشتیبانی نباشه