2777
2789
منم پارسال شوهرم با اسپرم ۶ درصده افتضاح منم با ی لوله بسته دوقلو باردار شدم اما قلبش نزد سقط شد دو ...

اخی الهی عزیزم انشالهه دوباره دوقلوباردار میشی بحق خانم فاطمه زهرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی الهی عزیزم انشالهه دوباره دوقلوباردار میشی بحق خانم فاطمه زهرا

نمیشم یکساله حامله نمیشم چرا نمیگیره 😭 وقتی سالمیم 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
امروز خیلی دلم گرفته نکه حسودی کنم نه بخدا دختردایی مامانم ۱۰سال بود باردارنمیشد دیروز رفته واسه تخم ...

واقعا سخته🙃میگم یه مدتی بی خیال شو، اصلا به بچه فکر نکن، عادی رابطه داشته باش. شاید استرس دارید،استرس خیلی تاثیر بدی داره

کاربر قدیمیم،لغوم کردن بی هیچ دلیلی🤦‍♀️
دوبارعکس رنگی رفتم سالم بود

خب خدا رو شکر، اگه تهرانی برو مرکز ناباروری مام پیش دکتر نصر، یه سری آزمایش های انعقادی انجام میدن، من اینجا که بودم از چندتا خانم که ناباروری بدون علت داشتن شنیدم که بعد آزمایش فهمیدن مشکل انعقادی داشتن و با دارو باردار شدن، مثل اینکه بعضی خانم ها به صورت ژنتیکی یه سری پروتئین هدی انعقادی رو بیشتر دارن و همین از لانه گزینی جلوگیری میکنه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
نمیشم یکساله حامله نمیشم چرا نمیگیره 😭 وقتی سالمیم 

من قراربود عید برم ابن سینا اما یه دکترو معرفی کردن رفتم پریودی هامو کاملااااا منظرم کرده گفته درعرض ۶ماه باردارمیشی ۴ماه تحت نظرشم ۲۵ برم پیشش ببینم باز چی میگه

واقعا سخته🙃میگم یه مدتی بی خیال شو، اصلا به بچه فکر نکن، عادی رابطه داشته باش. شاید استرس دارید،است ...

نمیدونم هرکارمیکنم نمیتونم ازفکرش بیام بیرون شوهرم میگه سنی نداری بیخیال باش اما هرکی میبینه میگه خیلی وقته ازدواج کردی چرا نمیاری بچه

من قراربود عید برم ابن سینا اما یه دکترو معرفی کردن رفتم پریودی هامو کاملااااا منظرم کرده گفته درعرض ...

من صارم میرم گفته تو ۹۰ درصد از ای یو ای جواب میگیری نگرفتی بعده چندین بار ای وی اف میکنم برات 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
خب خدا رو شکر، اگه تهرانی برو مرکز ناباروری مام پیش دکتر نصر، یه سری آزمایش های انعقادی انجام میدن، ...

نمیدونم گلم بخدا خسته شدم از این دکتربه اون دکتر

نمیدونم هرکارمیکنم نمیتونم ازفکرش بیام بیرون شوهرم میگه سنی نداری بیخیال باش اما هرکی میبینه میگه خی ...

اوه اوه اونقد بده این حرفا منم چقدر از این حرفا میشنوم مردا براشون سخت نبس زن ها دلشون میشکنه چند سالته ؟

چن ساله اقدامین

نزدیکه ۳ ساله ک پارسال دومین ساله اقدام بود سقط کردم الانم ی ساله باز اقدامم

اوه اوه اونقد بده این حرفا منم چقدر از این حرفا میشنوم مردا براشون سخت نبس زن ها دلشون میشکنه چند سا ...

۲۲سالمه شوهرمم ۲۸هرکسی بامن ازدواج کردن ماشالله بچه دومشونم بدنیا اومده.شما چن ساله اقدامی مشکلتون چیه چن سالتونه

نمیدونم هرکارمیکنم نمیتونم ازفکرش بیام بیرون شوهرم میگه سنی نداری بیخیال باش اما هرکی میبینه میگه خی ...

همین حرفای مردم اضطراب میده. یه بار جدی بگو فعلا بچه نمی خوایم تا دست از سرت بردارن، یا اگه می تونی باهاشون رفت و آمد نداشته باش

کاربر قدیمیم،لغوم کردن بی هیچ دلیلی🤦‍♀️