2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن ناباروری بدون علت

چند وقته اقدامی؟ اگه بیشتر از یکسال شده آزمایش های انعقادی بده

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
شوهرمم ازمایشش عالی بوده 

اگه هردو عالی بودید که میگرفت گلم من ازمایش ندادم بدونم عالی هستیم یا نه ولی بچه اولم ۱۱ ماه طول کشید بدون هیچ درمانی باردارشدم ولی دومی رو اصلا هیچ اقدامی نکردیم نمیدونم بچم از کجا اومد 🤣🤣🤣🤣دکتر گفت تخمدان و اسپرم تو شرایط خیلی خوبی باشن با اولین اقدام میگیره

بهش میگن ناباروری بدون علت چند وقته اقدامی؟ اگه بیشتر از یکسال شده آزمایش های انعقادی بده

۵ساله اقدامم دوبارم ای یوای منفی داشتم .سونو میرم میگن تنبلی داری امادارو میخورم فولیکول عالی دارم اما بازم هیچی به هیچی

اگه هردو عالی بودید که میگرفت گلم من ازمایش ندادم بدونم عالی هستیم یا نه ولی بچه اولم ۱۱ ماه طول کشی ...

میگم گلم شوهرم خداروشکرکاملا سالمه خودمم بادارو فولی خوب دارم امانمیشم دکترمم تعجب کرده

۵ساله اقدامم دوبارم ای یوای منفی داشتم .سونو میرم میگن تنبلی داری امادارو میخورم فولیکول عالی دارم ا ...

لوله هات بسته نیست؟ عکس رنگی دادی؟

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

منم پارسال شوهرم با اسپرم ۶ درصده افتضاح منم با ی لوله بسته دوقلو باردار شدم اما قلبش نزد سقط شد

دوباره یکساله اقدامم این ماه هم ی تخمک ۲۲ داشتم بدونه دارو دارم با دارو هم تخمک دارم و اسپرم همسرمم اوکیه فعلن نگرفته نمیدونم چرا 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
چقدر عجیب، اونایی که بچه میخوان حامله نمی شن، اونایی که نمی‌خوان دم و دقیقه حاملن و مجبورن سقط کنن

امروز خیلی دلم گرفته نکه حسودی کنم نه بخدا دختردایی مامانم ۱۰سال بود باردارنمیشد دیروز رفته واسه تخمک کشی گفتم قبلش ازمایش بارداری بده ازمایشش مثبت شده درحالی که خودش تنبلی شدید شوهرشم اسپرم نداشت امروز ازخوشحالی براش گریه کردم اما دلم گرفته منکه انقد خرج میکنم سالمم چرا باید انتظاربکشم هرماه