2777
2789
عنوان

نینی من هنوز نمیشینه!!😔

885 بازدید | 74 پست

پسرم ۹ماه و ۱۹ روزشه

از ۷ماهگی بجای ۴دست وپا رفتن سینه خیز خودشو میکشه اینور اونور

الانم به کمک ما میشینه ولی باید کنارش باشیم وگرنه تعادلشو از دست میده و میفته,  بالش اینا هم گذاشتم نمیشینه  یا لم میده یا زود خم میشه میفته رو سینه و میره دنبال بازی

خیلی نگرانم کسی بوده نینیش اینجوری باشه???

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این صندلی ها بگیر که جلوش میزه ولی کوتاه نه مثل صندلی غذا

بعد اسباب بازی هم بزار جلوش

دو روزه خودش میشینه

البته اگر خدای نکرده مشکلی نباشه 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

نگران نباش منم دخترم نه ماه و چهار روزشه حتی سینه خیزم نمیره گاهی یه چند ثانیه میشینه ولی زود تعادلشو از دست میده تازه مثل ساعت میچرخه،یه هفتس یادگرفته وقتی وارونه میفته بازم برگرده رو کمرش همه میگن وقت داره هنوز

نه فقط ۱۷ روز زودتر بدنیا اومد ۶روزی nicu بود چطور??

چون بچه هایی ک زودتر ب دنیا میان این مشکل رو دارن و دیرتر راه میفتن 

نگران نباش راه میفته

اگه راه نیفتاد باید ببری یه دکتری ک ماساژشون میده و اونوقت راه میفتن

یخورده دیر نشوندیش ولی خب مهم اینه میشینه الان دقیق بگو بینم چرا انقد نگرانی خداشکر بچه سالمه😡

نگرانم اخه دیره دیگه

نه که چهار دستو پارم درست نمیره بیشتر نگران شدم😔

بقیه چیزا اگه اوکیه کمی بالا و پایین مشکلی نیست در هر مرحله ولی اگه نگرانی به دکتر اطفالش بگو 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چون بچه هایی ک زودتر ب دنیا میان این مشکل رو دارن و دیرتر راه میفتن  نگران نباش راه میفته اگه ...

راه رفتنو که هنوز زوده

میگم هنوز نمیتونه بشینه

عجله نکن عزیزم برا بچه ممکنه مراحل دیر یا زود بشه من بچم از ۴ ماهگی کم کم میزاشتم تو رورواک دس ...

وای چجوری بچه ی چهار ماهه رو جرات میکردی بذاری رورواک ستون فقراتش اسیب میبینه من هنوز نذاشتم میگن وقتی بچه تونست خودش بشینه باید بذاری رورواک

از این صندلی ها بگیر که جلوش میزه ولی کوتاه نه مثل صندلی غذا بعد اسباب بازی هم بزار جلوش دو روزه خ ...

صندلی غذا داره ارتفاعش کم هم میشه 

راس میگی بزارم تو اون بازی کنه😚

نگران نباش منم دخترم نه ماه و چهار روزشه حتی سینه خیزم نمیره گاهی یه چند ثانیه میشینه ولی زود تعادلش ...

واقعا? کیا میگن وقت داره هنوز? دکتر?