2777
2789
عنوان

همیشه ناراحتم که چرا تنهام ولی

76 بازدید | 8 پست

وقتیم کسی میاد پیام حرف زدن بلد نیستم شوخی بلد نیستم سریع میره طرف حیلی کم حرفم نمیدونم باید چیکار کنم 

همه نسبت بهم جبهه گرفتن خوراکی که تعارف میکنم تو کلاس بر نمیدارن میگن زشته، اول سال باز بهتر بود ولی همش تقصیر منه هرکی میاد سمتم چون آدم باحالی نیستم ازم خسته میشه میره دیگه حالم از خودم بد میشه😭😌😭

شبا نمیتونم بخوابم همش خواب میبینم از خوای میپرم مثلا یکی داره بهم توهین منم بلد نیستم جوابشو بدم یا همه شادن و من همینجوری ساکتم و تنهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دوره های مهارت اجتماعی برو برات خیلی عالیه عزت نفستم خیلی پایین

چجوری باید شرکت کنم؟ 

خودم میدونم😓 اینقدر عزت نفسم ضعیفه که همش دارم فکر میکنم به اینکه نکنه الان من یه چیزی بگم بقیه بهم جواب منفی بدن یا دارم فکر میکنم که مردم راجع بهم چه فکر میکنن نکنه منو دوست نداشته باشن

نارحت نیستی؟

ناراحتم 

چون نمیتونم خود واقعیمو نشونشون بدم میترسم اگه خودم باشم به تریقای مختلف ازم سو استفاده شه 

ولی من توانایی دفاع از خودمو دارم کسی نمیتونه بهم توهین کنه اما قبلا نداشتم و اگه یکی چیزی میگفت و بی ادبی بهم میکرد ساکت میشدم 

ناراحتم چون نمیتونم خود واقعیمو نشونشون بدم میترسم اگه خودم باشم به تریقای مختلف ازم سو استفاده شه و ...

من میخوام خود واقعیم رو نشون بدم ولی میترسم که بقیه براشون عجیب باشه چون همیشه ساکتم خیلی عزت نفسم پایینه😭

من میخوام خود واقعیم رو نشون بدم ولی میترسم که بقیه براشون عجیب باشه چون همیشه ساکتم خیلی عزت نفسم پ ...

دقیقا میفهمم خیلی بده منم هشتم نهم که بورم اینطوری بودم 

ببین برو باشگاه خیلی رو اعتماد به نفس تاثیر نیزاره 

سعی کن مهکم صحبت کنی و با فضای مجازی شروع کن مثلا همینجا یه اکانت بزن و اون چیزی که دوست داری باشی رو به نمایش بزار  بدون ترس