2777
2789
عنوان

نینی من هنوز نمیشینه!!😔

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 74 پست
نگرانم اخه دیره دیگه نه که چهار دستو پارم درست نمیره بیشتر نگران شدم😔

نگران نباش عزیزم ایشالا که چیزی نیست ولی میخوایی نگرانیت بر طرف بشه برو پیش متخصص اطفال،دختر منم نه ماهو چهار روزشه نمیتونه بدون کمک بشینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش،گلم

پسر من هفت ماه تازه با کمک نشوندمش 

هشت ماه سینه خیز میرفت همه تعجب میکردن میگفتن دیرم هست ولی خودم میگفتن بچه سالمه خداشکر هروقت زمانش برسه خودش میشینه،چهاردستوپامیره،راه میره 

الان یازده ماهشه تازگیا چهاردستو پامیره خودشم ب وسیله یادیوار میگیره وایمیسته هیچ نگران نباش

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

حساس نباش منم همه میگفتن  چرا بچت راه نمیره میگفتم بهتر... چند ماه دیرتر وسایل خارو داغون میکنه 😁

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
عجله نکن عزیزم برا بچه ممکنه مراحل دیر یا زود بشه من بچم از ۴ ماهگی کم کم میزاشتم تو رورواک دس ...

این کلاس آموزشی ها برای همه هست  دخترای منم بچه کوچیکم رو دستش رو میگیرن راه میبرن  میخوان زود راه بیوفته بچه ۶ ماهه 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

من پسرم هفت ماه تمام شد بعد بالش دورش میچیدم جلوشم دوتا میذاشتم مینشست بالشو بزار رو پاهاش میشینه عزیزم نگران نباش

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

بچه ها باهم فرق دارن یکی دیر تر یکی زودتر راه میوفتن و حرکت میکنن حتی دوتا بچه یه خانواده هم مراحل رشدش مثل بچه های دیگه نیست

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
عجله نکن عزیزم برا بچه ممکنه مراحل دیر یا زود بشه من بچم از ۴ ماهگی کم کم میزاشتم تو رورواک دس ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

از چهار ماهگی تو روروئک !!!

روروئک به وقتش هم بزاری خطرناکه و خیلی ساله منسوخ شده بعد تو از چهار ماهگی بچه طفلک گذاشتی توش!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بخاطر کرونا میترسم ببرمش مطب

شیر خودتو بهش میدی،بابا یا چیزایی نامفهوم میگه

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//