2777
2789
عنوان

درس خواندن در خانه

1376 بازدید | 20 پست

سلام عزیزان من ۲۰سالمه و تازه شروع کردم به درس خوندن الان دهم انسانی هستم میخوام ببینم کسی تاحالا تونسته تو خونه درس بخونه و موفق بشه من شوهرم شغلش آزاده و نهار و شام هم خونه هستش اگه تجربه ای دارید لطفا به اشتراک بگذارید تا منم بتونم برنامه ریزی کنم و اگه خواد بخواد فرهنگیان قبول بشم💓

عزیزم منم دوازدهم هستم خیلی سخته ولی ما می توانیم

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگیان که تا ۲۲ بیشتر نمیتونی شرکت کنی این اولن گفتن شاید قانون رو بکن ۲۴ ولی هنوز خبری نیست  

بعدم شما دهمی و کو تا مدرک داشنگاه و لیسانس که اون زمان میشه ۲۷ یا ۲۸ سالت و دیگه ازمون استخدامی نیست چون کمبود معلم تا سال ۱۴۰۳ جبران میشه و دیگه ازمونی نیست 

پس واقع بین باش درستو بخون ولی به فرهنگیان نمیرسی 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من خیلی علاقه دارم و آرزومه معلم شم ولی نمیدونم بتونم بخونم یا نه

از دهم شروع کن کتابارو جویدن و تست 

علاقه داری؟

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

دوستان اگر کسی مشاور تحصیلی میخواد با قیمت مناسب و کار خوب میتونم بهتون معرفی کنم

دو روز هم بهتون رایگان مشاوره و برنامه ریزی میده اگر راضی بودید تمدید کنید

هرکس نیاز داره درخواست دوستی بده تا شمارش بدم

اره خیلی ولی سردرگمم 

خوب بخونی در میای فقط فکرتوباید به درس باشه