2777
2789
عنوان

بیاید همه بگیم چطوری به پوستمون میرسیم؟؟فقط ماسک خونگی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 24 پست
چه خوب!! اره من یبار بی عقلی کردم با ستگاه لایه برداری کردم پوستم نازک و حساس شد

آره اصلا خوب نیست یکی از اقوام ما هم رفت هنوز که هنوزه پوستش التهاب داره و قرمز شده

هر چیزی طبیعی اش خوبه

ببین اگه پوستت به آب سیب زمینی حساسیت نداره از اون استفاده کن اونم خیلی خوبه من مرتب استفاده نمیکنم ولی همون اندک زماناییکه میزنم پوستم خیلی نرم و لطیف میشه

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منرخالی میزنم ولی مثلا میشه با خیار هم مخلوط کرد

زرده تخم مرغ برای صورت استفاده میکنی یا ابرو؟؟!!! من خودم به ابرو میزنم

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
این مطلب ماسک‌های طبیعی رو خوب توضیح داده: https://basetareh.com/ماسک-صورت-برای-شفافیت-پوست/

خوندمشون خیلی خوب بودن  

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
زرده تخم مرغ برای صورت استفاده میکنی یا ابرو؟؟!!! من خودم به ابرو میزنم

صورت 

ولی ماسک خوبی نیست☹سفیده اش بهترع

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
آره اصلا خوب نیست یکی از اقوام ما هم رفت هنوز که هنوزه پوستش التهاب داره و قرمز شده هر چیزی طبیعی ا ...

دلم میخواد یروز برم مطب دکتره بگم منو ک پوستمو داغون کردی لااقل زین پس به بیمارات بگو آب برنج بزنن  

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
ماسک:جوانه گندم،+اب خیار+ماست،،،بنظرم هیچی مثل این ماسک زود جواب نمیده،سه روزه گذاشتم قشنگ پوستمو سف ...

پودر جوانه گندم؟میخری یاخودت درست میکنی؟

راستی بچه ها آب برنج نباید نمک داشته باشه ها