الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چجوریه آب برنج؟ من دیروز آبلیمو و زدچوبه و نمک زدم یکم زردشد بعدش یه ماسک خنک کننده زدم زردها هم رف ...
برنجو ک آبکش کردی آبشو بردار بریز تو یه ظرف شیشه تا یه هفته تو یخچال قابل استفادس..هرروز بزن صورتت وقتی کامل خشک شد با آب ولرم کمی سرد بشور...منافذو میبنده و لک رو میبره و سفید میکنه
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
چند رو پیش دو قاشق برنج با یه لیوان آب گذاشتم خوب له شد...ابشو جدا برداشتم و برنجشم له کردم با عسل و شیر قاطی کردم گذاشتم صورتم...انقدر سفیید شدددد ک چشمام اینجوری شد
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!