2777
2789
عنوان

خانوم های جویای کار

292 بازدید | 22 پست

عزیزان به خدا قصد اخازی ندارم 

میدونم اعتماد کردن تو این شرایط سخت هست 

ولی به خدا منم بی پولی کشیدم و درک میکنم 

چه قدر تو همین سایت بهم میگفتن عرضه نداری برو خیاطی و شیرینی پزی برو گلسازی همشون پول میخواستن که من نداشتم

ولی الان وارد شرکتی شدم که شکر خدا راحت میشه کسب درامد کرد

بیشتر مشکلات پوست و مو من با مشاوره های رایگان شکر خدا برطرف شده

تو این شرکت شما فقط واسطه فروش هستید

یعنی محصولات را که با قیمت پایین در اختیار شما گذاشته میشه با قیمت بالاتر میفروشید 

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

به این صورت که سفارش از مشتری میگیرید 

سود محصول را برمیدارید و شرکت مستقیم محصول را برای مشتری میفرسته 

و خرید بالای یه تومن پورسانت هم دریافت میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت نفیس🤦🏻‍♀️

بله عزیزم شما راضی نبودید؟ 

به خدا من راضی هستم و واقعا دوست دارم خانوم هایی که درامد ندارن وارد کار بشن بلکه زخمی  از زندگیشون را درمان کنن

به این صورت که سفارش از مشتری میگیرید  سود محصول را برمیدارید و شرکت مستقیم محصول را برای مشتر ...

خودمون باید مشتری پیدا کنیم؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

لایکم کن بیام بخونم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
بله عزیزم شما راضی نبودید؟  به خدا من راضی هستم و واقعا دوست دارم خانوم هایی که درامد ندارن وا ...

آخه مشکل اینجاست هیچکسو نمیشناسم بهش معرفی کنم 

توی اینکار روابطتت با بقیه باید بالا باشه بالای ۱تومن خرید بزنی 

من حوصله اینکارارو ندارم

میدونید چیه حداقل خیالتون راحته پولی از شما نمیخوان و حتی اگر نخواید فروش داشته باشید میتونید عضو بشید و فقط با کد تخفیف محصولات استفاده کنید

مثلا هر محصول چقدر برای خودمون میصرفه

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
آخه مشکل اینجاست هیچکسو نمیشناسم بهش معرفی کنم  توی اینکار روابطتت با بقیه باید بالا باشه بالا ...

به خدا منم کسی را نمیشناختم 

اوایل حتی خواهرای خودم هم از من خرید نکردن

ولی خوب شکر خدا به لطف تلگرام و واتساپ و ایتا دیگه نیازی به اشنا نداری

من خودم مخاطبینم فقط 70 نفر بودن

بلاخره مگر میشه اطراف شما کسی از شامپو و ماسک مو استفاده نکنه

در ضمن حتی اگر چند ماه هم خرید نکنی شرکت با شما کاری نداره خیلی ها بعد سه چهار ماه تونستن کلی مشتری جذب کنن