2777
2789

خواهش میکنم کمکم کنید

اگه دکتر خوب واسه استرابیسم چشمی تو بیمارستان میلاد میشناسید بهم بگید ممنونتون میشم دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوچشمش مشکل داره؟؟

بنطرخودم اینطوره توحالت عادی اصلا هیچی معلوم نیست عادیه ولی وقتی به سمت چپ یا راست نگاه میکنه احساس میکنم یکی داخل چشمش میره وبرعکس اگه به سمت  چپ نگاه کنهچشم راستش بیشتر به داخل میره نمیدونم گیج شدم من اینطوری تشخیص دادم اخه قرنیه چشمشم درشته ولی شک دارم 

شما چطور متوجه شدی؟

بنطرخودم اینطوره توحالت عادی اصلا هیچی معلوم نیست عادیه ولی وقتی به سمت چپ یا راست نگاه میکنه احساس ...

بله دقیقااااا همین بود بچمم چشمش درشت بود ،خیلی دکتربردم ،خیلیاااااا اخرش ی دکتر تشخیص قطعی داد

بنطرخودم اینطوره توحالت عادی اصلا هیچی معلوم نیست عادیه ولی وقتی به سمت چپ یا راست نگاه میکنه احساس ...

ببری دکترمتخصص استرابیسم ،چشم پزشک خیلی متوجه نمیشه،هرچ زودتربهتر،عملش ی نصف روزطول میکشه 

ببری دکترمتخصص استرابیسم ،چشم پزشک خیلی متوجه نمیشه،هرچ زودتربهتر،عملش ی نصف روزطول میکشه 

همون دنبال یه دکتر  متخصص استرابیسم خوب میگردم که توبیمارستان میلادتهران باشه تا خدایی نکرده گفت عمل اونجا ببرمش