2777
2789
عنوان

زنی ک خرج نداره ارج نداره💅👰

228 بازدید | 10 پست

واقعی ترین و درست ترین ضرب المثلی  ک تو زندگیم دیدم همینه ی کلیم نشون میداد آقا ب خانم گف تو چرا مث این  بلاگرا‌ ب خودت  نمیرسی ..

زنه گفت ببخشید ک من خودمم کار مبکنم ک بتونیم باهم زندگی رو اداره کنیم ک تو خسته نشی ببخشید ک  انقدر ب فکر تو بودم میدونی این  بلاگرا چقدر پول خرج میکنن و اینا

تو زندگی واقعیمم‌ زیاد دیدم خانمایی ک کل اموال شوهرشون رو گرفتند هر روزم پول میگیرن آخرشم عزیز ترن 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درسته اما یک مرز باریکی بینش با اینکه از نظر مرداد تو پول پرست باشی هم هست البته که پول پرست بودن به خونه ماشین گرفته و در رفته نه خرج خودت 

همیشه از شوهر یا دوست پسرتون بهتر و سر تر باشین و بیشتر به خودتون برسید و خرج کنید وگرنه می‌ره پولشو میده با یکی دیگه خرج کنه 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
هبچی دلم پره خانواده شوهرم پدرمو درآوردن اینقدر یا پول ما خوشن من نیستم

هی درکت میکنم

سعی کن ب خودت  برسی 

باورت نمیشه یکی از اشناهمون میگف شوهرم همیشه میگه انقدر پول خرجت کردم و ..  با اینکه دختره  اصن خرج نکرده بود و همش میگف وای شوهرم بی پوله گنا داره و..

خودم ب شخصه از این جمله متنفرمم💔

واقعا😂چطوری؟ فک نمیکردم مردا ب این جمله اعتقاد داشته باشن

چون مجبور تلاش بیشتر کنه که به خواسته های که تو داری برسه زن قانع باشه خیلی مرد هم تلاش آنچنانی نمیکنه و همیشه در همون حد میمونه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️