2777
2789
عنوان

کیا هیچوقت عاشق نشدن؟و یا نیستن

327 بازدید | 26 پست

حتی زمانی که یه ادم که شاید دیگران خیلی تاییدش می کنن تو زندگیشون بوده باشه و لی عاشقش نشدن

یا حتی بی عشق ازدواج کردن و الانم همینطوره

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

من یکیو دوس دارم

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت دلتون نلرزیده...یا خیلی دیر عاشق شدن..می خوام ببینم امیدی به من هست؟ این عادیه؟ چرا ادم اینطوری میشه؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

مگه میشه ادم عاشق نشده باشه تا الان عشق فقط تو پسر دختر نیست عشق همون حسی که  بین شما پدرت هست بین شما. مادرت هست

بنظرم عشق نباید انحصاری کرد. برای زن و مرد ‌. عشق یعنی       علاقه شدید قلبی احساس عمیق و پایدار 

که به نطرم بارز ترینش بین مادر فرزند و پدر و فرزند هست

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد✨🌱لیسانس حقوقم و این یکی از افتخاراتم 😎😌.       ...من رای نمیدهم#

چرا اینطوری میشه؟ من از یکی هم خوشم بیاد و بره هم ناراحت نمیشم ..اینایی که خیلی نابود میشن و درک نمی کنم یا میگن فقط اون ادم و‌جز اون نمی تونم

منم شوهرمودوس دارم ولی عشقوهیچوقت تجربه نکردم حتی دوران نوجوونی که براهمه پیش میاد.مثلامیشدازیکی خوشم بیادولی بعد ی مدت تموم میشد.فک کنم ی جورتیپ شخصیتیه که نمیتونیم عاشق شیم

هیچوقت دلتون نلرزیده...یا خیلی دیر عاشق شدن..می خوام ببینم امیدی به من هست؟ این عادیه؟ چرا ادم اینطو ...

حالا از وقتی جدا شدیم دیگه دلم جز اون واسه کسی نمیزنه انگار حسمو دلم مرده

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

من ی بار عاشق شدم ولی حب نمیدونستم اونم منو دوس دارا برام خواستگار اومد قبول گردم البته من خودم نمیخواسنم عقد کردم وکم کم ب همسرم عادت کردم بدم دوست داستن ولی عاشقش نشدم عشق با دوست داشتن خیلی فرق میکنه