2777
2789
عنوان

کیا هیچوقت عاشق نشدن؟و یا نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 26 پست
منم شوهرمودوس دارم ولی عشقوهیچوقت تجربه نکردم حتی دوران نوجوونی که براهمه پیش میاد.مثلامیشدازیکی خوش ...

واقعا؟ همه به من میگن بی احساس...خوشم نمیاد همش به من میگن تو سردی...شما چطور شد با همسرتون ازدواج کردین؟ اخه مشکل بعدی من اینه که زودم خسته میشم از اون ادم

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
چرا اینطوری میشه؟ من از یکی هم خوشم بیاد و بره هم ناراحت نمیشم ..اینایی که خیلی نابود میشن و درک نمی ...

چون از تهه قلب با تمام وجود عاشق طرف میشیم همه قلبمون اعتمادمون عشقمون حسامون میدیم به طرف بعدشم وقتی می شکنیم دیگه درست نمیشیم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار عاشق شدم ولی حب نمیدونستم اونم منو دوس دارا برام خواستگار اومد قبول گردم البته من خودم نمیخ ...

چجوریه ؟ یگم برام توضیح میذی

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
من ی بار عاشق شدم ولی حب نمیدونستم اونم منو دوس دارا برام خواستگار اومد قبول گردم البته من خودم نمیخ ...

چ فرقی 

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
چجوریه ؟ یگم برام توضیح میذی

خب من اصلا فک نمیکردم علشقش بشم سربسرم میزاشت هروقت منو میدید میخندید یا منو دوستام میرفتیم پارک اوتم با دوستاش میوند خیلی دوران خوبی بود برام باهم دوست نبودیم ولی دیگه ندیدمش 

عاشق شدم یساله جدا شدیم هنوز دارم دردشو میکشم دلم برااااااش خیلی تنگ شده خیلیییییییییی دلم برای تمام ...

البته منم درحال جداسدنم ولی همسرمم دوس دارم باتمام ادیتاش ولی همس میگم اون منو ادیت کرده ازش بدم میاد تاواقعا ب خودن تلقین کنم ازش لدم بیاد

البته منم درحال جداسدنم ولی همسرمم دوس دارم باتمام ادیتاش ولی همس میگم اون منو ادیت کرده ازش بدم میا ...

من همسرم نبود 6سال دوس بودیم اومدن خواستگاری خانوادش مخالفت کردن با بهانه های الکی

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم