الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رحم منم سرد بود،خیلیییی سرد ها یعنی زیر شکممو دست میزدی یخ بود همیشه باردار هم میشدم سقط میشد وزنمم زیاد بود دکترم گفت باید وزن کم کنی منم رژیم گرفتم
هر رژیمی هم میگرفتم استپ وزنی داشتم بالاخره از یه جایی رژیم گرفتم ویه پشتیبان داشتم که وقتی تو رژیم مشکل داشتم ازش راهنمایی میگرفتم بهش مشکلمو گفتم و اونا خیلی راهنماییم کردن کلا تغذیه مو تغییر دادن و یه چیزی که خیلی روش اصرار داشتن برا گرم شدن رحم پیاده روی بود ،روزی نیم ساعت مداوم باید پیاده روی میکردم نباید تو این نیم ساعت اصلا وایسی اگه سه ثانیه بیشتر وایسی باید نیم ساعتو دوباره از اول شروع کنی باور کن این پیاده روی بقدی رحم منو گرم کرد که همون ماه باردار شد
خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
منم رحمم سرده الان دوهفته س با طب سنتی گرم کردم.مالیدن روغن سیاهدانه.دم کرده اویشن و پونه.قبلا دست میزدم زیرشکمم یخ بود الان داغ داغ شده.فقط یه سوال متاهلی یا مجرد؟