2777
2789
عنوان

رحم سرد.

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته چه برای کسانیکه در اقدام هستن چه کسانی که باردار هستن روزانه ۱۴ عدد بادام ۳ عدد خرما و ۲۱ دونه مویز خیلی مقوی و کمک کنندس

استمرار در انجام این موارد فوق العاده بدن رو تقویت میکنه

با تقویت بدن طبیعتا رحم هم قوی و بارور میشه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
اخه تاثیرش و حس نمیکنم  چطور بفهیمیم بدنمون طبعش گرمه ؟

توی اینترنت نشانه های تمام طبع ها هست.

بنویس ویژگی افراد گرم مزاج

یا مثلا ویژگی افراد سرد مزاج.

یا تست مزاج شناسی آنلاین.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

رحم منم سرد بود،خیلیییی سرد ها یعنی زیر شکممو دست میزدی یخ بود همیشه باردار هم میشدم سقط میشد وزنمم زیاد بود دکترم گفت باید وزن کم کنی منم رژیم گرفتم

هر رژیمی هم میگرفتم استپ وزنی داشتم بالاخره از یه جایی رژیم گرفتم ویه پشتیبان داشتم که وقتی تو رژیم مشکل داشتم ازش راهنمایی میگرفتم بهش مشکلمو گفتم و اونا خیلی راهنماییم کردن کلا تغذیه مو تغییر دادن و یه چیزی که خیلی روش اصرار داشتن برا گرم شدن رحم پیاده روی بود ،روزی نیم ساعت مداوم باید پیاده روی میکردم نباید تو این نیم ساعت اصلا وایسی اگه سه ثانیه بیشتر وایسی باید نیم ساعتو دوباره از اول شروع کنی باور کن این پیاده روی بقدی رحم منو گرم کرد که همون ماه باردار شد

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
منم رحمم سرده الان دوهفته س با طب سنتی گرم کردم.مالیدن روغن سیاهدانه.دم کرده اویشن و پونه.قبلا دست م ...

مجردم.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
توی اینترنت نشانه های تمام طبع ها هست. بنویس ویژگی افراد گرم مزاج یا مثلا ویژگی افراد سرد مزاج. ی ...

تست مزاج شناسی و انجام دادم نوشته طبعم گرم و مرطوب

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍