2777
2789
عنوان

رحم سرد.

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 38 پست
دوسین   کوبیده سیاه دونه و عسل محلیه  دستورش تو نت هست  فقط برا همون لحظه بکوب و در ...

ممنون🌹

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسین   کوبیده سیاه دونه و عسل محلیه  دستورش تو نت هست  فقط برا همون لحظه بکوب و در ...

یه سؤال دیگه هم داشتم...

دوسین روی طبع هم تأثیر میذاره؟

ممکنه طبع بدن رو گرم کنه؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
منم رحمم سرد یکسره کمربند پشم شتر میبندم لبنیات و مرغ و ماست و فلان نمیخورم  خیلی دارم رعایت ...

انشالله که درمان بشید🌹

عزیزم جدای تغذیه به هییچ وجه جاهای سرد مثل روی سنگ و سرامیک و... نشین حتما حتما موقع ظرف شستن پیشب ...

ممنون بابت راهنماییتون🌹

منم طبع بدنم سرده 

کل بیماری های روحی و روانی و جسمی منشأش همین طبع سرده!

ام اس و هزار تا بیماری دیگه میاره.

پرهیز جدی از سردی ها مخصوصا شب ها

صبحانه ها ارده شیره سه تا چهار وعده در هفته

بستن و گرم نگه داشتن شکم

خوردن گرمی ها کلا

روغن سیاهدانه موضعی هم خوبه

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
کل بیماری های روحی و روانی و جسمی منشأش همین طبع سرده! ام اس و هزار تا بیماری دیگه میاره.

اره دقیقا 

مدتیه دارم شیره خرما و ارده و عسل و سیاهدانه میخورم ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
اره دقیقا  مدتیه دارم شیره خرما و ارده و عسل و سیاهدانه میخورم ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه&nb ...

قطعا تأثیر داره.

کاچی هم خوبه .با نبات زعفرونی و روغن زرد گوسفندی 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن