2777
2789

فکرکنم پربازدید بشه اگه شد هرکی این پستودید برای مامان شدنم ازته ته قلبش دعاکنه ویدونه صلوات مهمونم کنه فداتون بشم ممنون 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامنتارومیخونم میبینم چقدراسکول بودم جلوشوهرم اونقدرخودموسفت میگرفتم 

منم مثه تو میدونی شاید تو خانواده اینجوری بار اومدی سخت گیر بودن؟؟؟چون خانواده منم خیلییییی سخت گیر بودن منم خجالتتیییی

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

اولین بار چند روزبعد از صیغه بود رفتم خونشون مادرشوهرم طبقه پایین بود من و شوهرم رفتیم طبقه بالا شوهرم نمازشو بخونه بهم گفت مانتوتو دربیار دیگه محرمیم راحت باش منم مانتومو درآوردم با بلوز آستین بلند و شلوار لی 

یه کاغذ اوردم و وسایلامو شاسی

نقاشیشو بکشم اونم اومد نشست جلوم کشیدمش 

ناهارم به درخواست من مادرشوهرم لوبیا پلو پخته بود و سالاد شیرازی واسمون اورد

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
اره کاملا ...خداروشکر راضیم از ازدواجم

اخه خودمم مثه شما بودم واس همین گفتم سنتیه

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
یجوری تعریف میکنین حسودیم شد😭😭😭دعا کنین منم ازدواج کنم از این لحظات قشنگ برام پیش بیاد😘

ایشااااالله با یکی ک لایقت باشه ازدواج میکنی و خوشبخت میشی😁

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
منم مثه تو میدونی شاید تو خانواده اینجوری بار اومدی سخت گیر بودن؟؟؟چون خانواده منم خیلییییی سخت گیر ...

خب الان منم دختر بزرگم و برادر ندارم.مطمئنم ازدواج کنم خیلی ازش خجالت میکشم.تازه خانوادمم یجورین ادمو بدتر معذب میکنن

😶😂

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

منم مثه تو میدونی شاید تو خانواده اینجوری بار اومدی سخت گیر بودن؟؟؟چون خانواده منم خیلییییی سخت گیر ...

نه خانوادم سختگیرنبودن من خودم خیلی مذهبی بودم وهستم البته شدیداهم خجالتیم شوهرم اولین مردی بودکه باهاش برخوردداشتم شایداینم یه دلیلش بود 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم