2777
2789
آره یادمه هی دست میزد بهم میگفت چقدر نرمی  😂😂😂😂 دقیقا با این قیافه😍

ای راحت الحلقوم 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شب اول ماه رمضون محرم شده بودیم قرار بود عید فطر هم جشن بگیریم ... تو این تایم به خاطر اینکه روز ...

سنتی بودین؟؟؟

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴
الهی😔ببخشید پرسیدم چون همیشه میدیدمت دوس داشتم درموردت بیشتر بدونیم من میترسم طلاق بگیرم کسی پشتم ...

نه عزیزم خواهش میکنم❤️لطف داری قربونت😘

نه عزیزم دو سه ماه اول سخت بود بعدش نه 

چون خیلی وقت بود این ادم برام تموم شده بود 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

شب که نامزد کردیم با فرداش اومد منم با بلوز شلوار رفتم چیز خاصی نگفت.من همیشه بلوز شلوارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من انقد خجالتی بودم شوهرمم پرو تو عقد بودیم چادرمو جلوش در نمیوردن یه بار مامانم خونه نبود اومد خونم ...

مثه من بودی من حتی جلو بابام مانتو یا تونیک بلند میپوشیدم

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

هنوز نشده بلوز شلوار باشم جلوش 🙂🙂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
وای زیر چادر مانتو؟🥶🥶🥶 همون شال و پیرهن کفایت میکرد  منم خجالتی بودم ولی نه انقد در حد شما ...

من بر عکس خودم شوهرم پرو بود

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉