2777
2789
آره تازه عقد کرده بودیم و تعطیلات عید نوروز بود منم یه شلوار خونگی تنگ زرد پوشیده بودم با تی شرت راح ...

احتمالا بخاطر رنگ‌زردش بوده

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شب قبل نامزدی اومد خونمون سر بزنه تا پاسی از شب موند اصلا دلش نمیومد بره الهی

منم موهام بلند بود باز گذاشتم ببینه حسرت بخوره   

فردا شبش هم رفتیم آتلیه انقد خجالت میکشید 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

من چون آدم راحتی هستم یادم نیست اولین باری ک با بلوز شلوار دیدتم کی بوده ک بخوام تعریف کنم!

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

من شب اول ماه رمضون محرم شده بودیم قرار بود عید فطر هم جشن بگیریم ...

تو این تایم به خاطر اینکه روزه هامون مشکل دار نشه همسرم خودش نمیومد خیلی پیشم فقط چت میکردیم ...ولی شب جشنم وقتی اومد ارایشگاه دنبالم مث دیوونه هاوایساده بود میخ من شده بود جوری که ارایشگر از خنده کف زمین بود.. تو اتلیه هم عکاس کلی بهمون خندید واقعا جوری رفتار میکرد انگار به عمرش دختر ندیده

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 تو دیگه خیلی قشنگ توضیح دادی همراه با جزئیاتش

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عاخ خب نکته اش همون اتفاقی و تغییرات بدنیش بود دیگ خاستم تاکید کنم ک چ مقدار خفن شده بودم

حیوان مورد علاقم: اکسم

همسایه میاد عید دیدنی؟ چ بامزه

سال 88 بود و شهرستان و ماها کلا تواون محله به دنیا اومدیم و بزرگ شدیم و قدیمیا همو میشناختن و عیددیدنی هم میرفتن خونه ی هم و چیز عجیبی نیس فک کنم الانم برن

عزیزم شما فک کنم طلاق گرفتی اره؟ ببخشید مشکلتون چی بود

بله عزیزم 

مفصله خیلی مشکل داشتیم باهم 

اصلی ترینش این بود ایشون متاسفانه دچار اعتیاد پنهان شدن

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یجوری تعریف میکنین حسودیم شد😭😭😭دعا کنین منم ازدواج کنم از این لحظات قشنگ برام پیش بیاد😘

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️