2777
2789
عنوان

کیا اوایل شوهرشونو دوست نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 47 پست

چقد راحت میگید جدا شو

اصلا ب اون آقا هم‌فکر میکنید پس دل و احساس اون چی 

تازه میگه اون آقا خیلیم اخلاقش خوبه 

یکی با برادر خودتون همچین کنه خوشتون میاد🤨🤨🤨

عزیزم عجله نکن مث ازدواجت 

با مشاور صحبت کن 

❤❤🐥🐣
چقد راحت میگید جدا شو اصلا ب اون آقا هم‌فکر میکنید پس دل و احساس اون چی  تازه میگه اون آقا خی ...

دقیقا من نمیخوام نامزدمو از دست بدم اتفاقا میخوام به اندازه خودش عاشق باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من نمیخوام نامزدمو از دست بدم اتفاقا میخوام به اندازه خودش عاشق باشم

آفرین همین خوبه 

همینکه میخوای دوسش داشته باشی یعنی امیدی هست 

تصمیم ب انجام چیزی یعنی نصف راه رو رفتی 

❤❤🐥🐣
سلام عزیزم بله خداروشکر الان خوبم

خداروشکر

عاشقش شدی؟یا وابستع؟

چهرش به دلت ننشسته بود اصلا؟یاچون سنتی بود میگفتی دوسش ندارم؟

اخه منم تواین شرایطم و اجباری ازدواج کردم

اگه دوس داشتی درخواست دوستیمو قبول کن حرف بزنیم مرسی

منم همینم در عذابم چیکار کردی بهتر شدی چه قد زمان برد تو رو خدا جوابمو بده

سلام عزیزم 

تازه پیامتو دیدم

من به این نتیجه رسیدم که ذهنم به شدت وسواسه و دنبال ایده آل میگرده وقتی بهش توجه نکردم خودش کم شد 

الان هم گاهی میاد یراغم ولی نادیده میگیرم

والا اگه اخلاقش خوبه زندگی کن انقدر مرد های بد اخلاق هست که زندگیت رانابود کنن عشق تا زمانی خوبه که بهش نرسیده باشی انقدر ادم های عاشقی هستند که از هم متنفر شدن 

که داند به جز ذات پروردگار        که فردا چه بازی کند روزگار

سلام عزیزم تازه پیامتو دیدممن به این نتیجه رسیدم که ذهنم به شدت وسواسه و دنبال ایده آل میگرده وقتی ب ...

سلام گلم سر خونه زندگیت رفتی عاشقش شدی ؟

منم مثل شما هستم ایده آل گر و گاهی وقتا ذهنم درگیر مردای خوشتیپ میشه ولی الان مطمئننم که با تمام خوبی هاشو دوسش دارم 

سلام گلم سر خونه زندگیت رفتی عاشقش شدی ؟منم مثل شما هستم ایده آل گر و گاهی وقتا ذهنم درگیر مردای خوش ...

سلان عزیزم آره الان خیلی دوستش دارم

نمیگم الان از قیافش خیلی خوشم میاد ولی واقعا فهمیدم که هیچ خبری بیرون نیست، قرار نیست با برادپیت ازدواج کنیم که.

ممکنه یه نفر خیلی خوشگل باشه ولی هزارتا مشکل دیگه داشته باشه

کلا زیاد سخت نگیر درست میشه عزیزم 

من با این فکرا دوران نانزدیمو زهرمار کردم 

البته الان هم یه سری مشکلات دیگه اضافه شده ولی خب اون مشکل تقریبا حل شده

سلان عزیزم آره الان خیلی دوستش دارمنمیگم الان از قیافش خیلی خوشم میاد ولی واقعا فهمیدم که هیچ خبری ب ...

فقط مشکل دوست داشتن حل بشه بقیه مهم نیست 

منم بعد از هفت هشت ماه مردن و زنده شدن فهمیدم که دوسش دارم ایشاا که تااخر این حس برام میمونه ،الان البته آدم شده به خودش خیلی میرسه 

با خودم میگم اخلاقش مبارزه به همه چیز 

بیرون واقعا خبری نیست ؟

منم همینم در عذابم چیکار کردی بهتر شدی چه قد زمان برد تو رو خدا جوابمو بده

سلام عزیزم من یه مدت کلا درگیر بودم حتی بعد عروسیم الان یه دختر دوساله دارم اونقدر مشکلات زندگی زیادن که ظاهر و قیافه یادت میرن مخصوصا الان من با بیماری سخت پدر و مادرم درگیرم همسرمم ادم خوبیه شکر خدا و دیدم که تو این شرایط چقدر کمک کرده بهم... سخت نگیر زندگی کوتاهه... احترام بذار محبت کن که خودتم محبت و احترام ببینی علاقه مند میشی اگر اخلاقش خوبه و انسان شریفی هست قدر زندگیتو بدون هر زندگی مشکلاتی داره خودت باید بسازیش