2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یا سرخ کردنی یا نیمه جامد استفاده میکنم مایع معمولی واسه پخت و پزه.. نه سرخ کردن

نمیه جامد این 5 کیلویی ها رو میگی؟ 

من مارک ورامین دارم زده مناسب سرخ کردن نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

سیب زمینی رو وقتی خلال کردی یه دو ساعتی بگذار تو آب سرد سرد و تو یخچال بمونه

بعد از توآب درش بیار و سرخ کن خیلی جلز و ولز می کنه ممکنه روغنش بیرون بپاشه ولی ترد ترد میشه

روغنت رو هم کاملا داغ کن و مدام سیب رو هم بزن تا کاملا مثل تخته خشک بشه و صدای چوب بده

نوع روغنت هم بهتره مایع مخصوص سرخ کردنی باشه

سیب زمینیا رو در حد دوسه دقیقه بریز تو آب جووش و اب یخ بگیر روش و خشک کن بعد سرخ کن محشرمیشه

نه بابا همین کارو کردم اصلا نرم تر شد.قبلا تواب سرد نمیریختم انگار بهتر بود.اعصابم خورد شده😩😩

نمیه جامد این 5 کیلویی ها رو میگی؟  من مارک ورامین دارم زده منلسب سرخ کردن نیست

آره همین چهار پنج کیلوییا

عه تا حالا همچین چیزی ندیدم رو روغنا

الان فامیلا دارم خوب سرخ میشه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
به جنس خود سیب زمینی هم بستگی داره 

آره افرین

بعضی سیب زمینیا خیلی نرم میشن، اصلا برشته نمیشن

به نظر من اصلا ربطی به روغن نداره

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
نه بابا همین کارو کردم اصلا نرم تر شد.قبلا تواب سرد نمیریختم انگار بهتر بود.اعصابم خورد شده😩😩

منم تو آب نمیریزم خوب نمیشه

یکم قبل سیب زمینی رو خورد میکنم میشورم میزارم ابش بره

بعد سرخ میکنم.. حرارتت اوایل یکم زیاد باشه  که سیب زمینی زیاد نرم نشه بعد یکم کمترش کن

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
سیب زمینی رو وقتی خلال کردی یه دو ساعتی بگذار تو آب سرد سرد و تو یخچال بمونه بعد از توآب درش بیار و ...

نصف جامد نصف مایع خوبه؟

سرخ کن دارم میخوام توش روغن جامد بریزم همشو دیگه مایع نریزم شاید ترد تر بشه