2777
2789
عنوان

خودکشی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خونواده اشغالیییییی ابرو خونوادت رو ببر 

هیچکسو ندارم فقط موندم اینجا ک شبا توخیابون گرفتار دس ی سری اشعال نباشم برام دعا کنین توروخدا زن عشقم بشم برم ازاین خونه شهر😔

بخدا هیچی ندیدن حتی نمیزارن بیاد حرف بزنه😔

آخه مگه میشه عزیزم؟؟ یه چیزی هست که باهاش مشکل دارن.

ببین ماها هممون مشکلاتی داریم. هممون بدبختیهایی داریم. اما باید قوی باشیم و با مشکلات بجنگیم. ببین تو تنها نیستی. یه عالمه آدم دیگه مثل تو و با شرایط تو وجود دارن. ولی نباید به فکر از بین بردن خودت باشی. بشین فکر کن ببین چه کاری میتونی بکنی که مستقل بشی و زندگیتو بسازی. 

ضمنا این خیلی مهمه که علت مخالفت خانوادت با اون آقا چی هست. قطعا بی علت نیست

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
آخه مگه میشه عزیزم؟؟ یه چیزی هست که باهاش مشکل دارن. ببین ماها هممون مشکلاتی داریم. هممون بدبختیهای ...

ب خدا قسم ب همین ماه رمضون قسم کاملا بدون علته میگن شهرش  فرق داره مکانیکه بعدا میگن خوووب عالمم باشه پسر پیعمبر بازنمیدمیمت بخدا صبی میخواستم خودمو پرت کنم از ۷طبقع پایین😔

آخه مگه میشه عزیزم؟؟ یه چیزی هست که باهاش مشکل دارن. ببین ماها هممون مشکلاتی داریم. هممون بدبختیهای ...

خودشو خانوادشو میفرستن قبرستون منمو نفرین میگنن مطگن بربخت  شی 😔

من برا ترسوندشون میگم بگو ن اینکه واقعی بهش فکر کنی،،فعلا صبور باش انشالله ک همه چی درست میشه 

این چه حرفیه اخه؟ اصلام راه درستی نیست

ببین عزیزم تا به الان به جرات میگم هر کیسی که خانواده باهاش مخالف بوده و دختر بزور باهاش عروسی کرده آینده خوبی نداشته

هیچ چیزی رو بزور و تهدید نخواه. اول از همه مشکلت با خانوادت رو باید درست کنی بعد واسه خواستگارت نظر خانوادتو بپرس دلیلی اره یا نه هم ازشون بپرس

هیچوقت نذار تو آینده پشیمون بشی که کاش حرف خونوادمو گوش میکردم از الان عاقل باش

این چه حرفیه اخه؟ اصلام راه درستی نیست ببین عزیزم تا به الان به جرات میگم هر کیسی که خانواده باهاش ...

خونواده اشغال زیاده عزیز

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

این چه حرفیه اخه؟ اصلام راه درستی نیست ببین عزیزم تا به الان به جرات میگم هر کیسی که خانواده باهاش ...

لطفا کل تاپیک رو بخون بعد جبهه بگیر! 

ایشون میگه خانوادم میخوان بدنم به ی پیرمرد سرایدار!! فک نکنم خانواده شون جوری باشه ک بشه باهاشون منطقی صحبت کرد 

اره بخدا😔

یعنی نمیگه صدتا گرگ تو کوچه هست اون موقع شب  حالا بابات اینطوریه مامانتون چرا عاطفه نداره

اگه محصلی درستو حسابی بخون بچه های مثل شرایط شما با درس خوندن و دانشگاه رفتن تونستن به خانوادشون بفهمونن که من از اونی که شما فکر میکردین لیاقتم بیشتره