2777
2789
عنوان

خودکشی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست
لطفا کل تاپیک رو بخون بعد جبهه بگیر!  ایشون میگه خانوادم میخوان بدنم به ی پیرمرد سرایدار!! فک ...

اولا اینکه جبهه نگرفتم. در ثانی تو تاپیک از سرایدار چیزی ننوشته بودن

اینکه میگم درست نیست کسی رو به خودکشی حتی گفتن خودکشی میکنم توصیه کنی کار درستی نیست کجا جبهه گرفتته؟

اومدیم این گفت خودمو میکشم بهش گفتن باشه بکش اینم بیاد یکاری واسه اثبات حرفش انجام بده به نظرت کار خوبیه؟؟

خب نمیزارن بیان خواستکاری

بیغوله چرا خانواده ات نمیذارن دقیقا چرا ایراد میگیرن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبارمیگن شهرش فرق داره یبارمیگن مکانیکه یبارم میگن پسرپیعمبر باشه بهتر ازاون نباشه نمیدیمت

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
یبارمیگن شهرش فرق داره یبارمیگن مکانیکه یبارم میگن پسرپیعمبر باشه بهتر ازاون نباشه نمیدیمت

عزیزم باید تااخرش بنویسی اسمش چ دعاییه

اینو نمیدونم ازاون علامت که گذاشتم بخون تاعکس بعدی باید بنویسی بندازی توآب روان که داره میره 

اره بخدا😔

خب اگه واقعا اینجوریه زنگ بزن اورژانس اجتماعی

شمارش 123 هست فکر کنم

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::