2777
2789
عنوان

خودکشی😔

491 بازدید | 53 پست

خستم ازاین زندگی مگه ی ادم چقد میتونه بدبخت باسه ی ادم چقد باید بدبخت باشه ک خانوادش ارزوی مرگشو کنن مامانم روزگارمو سیاه کرده اسم عشقمو میارم هزاربارنفرینش میکنه ک بمیرو چی داداشمو دوس دارن هزارباردردشو میزنن توسرم 😔😔😔😔😔

من عشقمو میخوام اینا ارزدی مرگمو اونو میکنن زورمیگن بم گوشیمو ازم میگیرن سرم دادمیزنن تاسر حد مرگ کتکم میزنن ب همسایه هامون میگن ک من لاشیم خستم میخوام خودمو بکشم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی پس از زندگی ببین میفهمی هیچ کس ارزش ناراحت کردنتو نداره

خودکشی کنی ازت نمیپرسن تقصیر کی بوده مستقیم میفرستنت جهنم

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

بخند#  

‍‍‍

یه روز سه تا بنده خدا نشسته بودن جایی، یکیشون یه عدد میگفت بعد همه شون هرهر میخندیدن و ریسه می رفتن.
یه نفر می رسه میگه آقا قضیه ی این عددا چیه؟
میگن ما حال نداریم جوکها رو کامل تعریف کنیم واسه ی هر جوک یه عدد گذاشتیم. وقتی یکیمون اون عدد رو میگه ما یاد اون شماره جوک میفتیم و میخندیم
بهش میگن حالا تو یه عدد بگو. یارو میگه 37
یهو هرسه تا میزنن زیر خنده از شدت خنده اشکشون در میاد میگن ای ول دمت گرم این یکیو تاحالا نشنیده بودیم

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
اگر عشقت واقعا ادم خوبیه و بهش اطمینان داری هرطور شده کاری بکن زودتر ازدواج کنی باهاش

اسمسو میارم نفرینشس میکنن میفرستنش قبرستون نمیزارن بیان خونمون خواستگاری میخوان بدنم ب ی پیر مرد سرایدار