2777
2789
عنوان

خودکشی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست
اسمسو میارم نفرینشس میکنن میفرستنش قبرستون نمیزارن بیان خونمون خواستگاری میخوان بدنم ب ی پیر مرد سرا ...

چرا خی دلیلشون چیه

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا ترسوندشون میگم بگو ن اینکه واقعی بهش فکر کنی،،فعلا صبور باش انشالله ک همه چی درست میشه 

هیج چیز براسون مهم نیس هیجی تورو خدابرام دعا کنین رضایت بدن زن عشقم بشم راحت شم ازاین زندگی

ارع پسر خوبیع دل پاکه عشق اولم نیس ولی عسق واقعیمه ۲۱سالمه

خب ی سوال چرا خونوادت با این پسره لجن؟؟؟ دلیلش چیه؟

چرا ب تو میگن لاشی؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

غلط کردنن

دلم خوووووونه اینقد گریه کردم از درد جای کتکام دارم میمیرم فقط همبن جارو دارم دردو دل کنم اونم صبی گوشیو ازم گرفتع بودن ی دل سبر نفرینمم کردنو زدنم عسق بدبختمم فش دادن😔😔

دلم خوووووونه اینقد گریه کردم از درد جای کتکام دارم میمیرم فقط همبن جارو دارم دردو دل کنم اونم صبی گ ...

ی چبزی اینجاااااا پنهانه

گلم خب چرا این رفتار رو دارن دلیلش چیه؟

خب ی سوال چرا خونوادت با این پسره لجن؟؟؟ دلیلش چیه؟ چرا ب تو میگن لاشی؟

بهونسونه یبار میگن چون شهرش فرق دارع یبار میگن چون مکانیکه نمیدیم یبار میگن اگ خوب عالمم باشع نمیدیمت بخاطر این میگن ک بمونم تااخر عمرم نوکری کنم براشون اگ عشقم اومدن هنه بگن ک دختره لاشیه😔

اسمسو میارم نفرینشس میکنن میفرستنش قبرستون نمیزارن بیان خونمون خواستگاری میخوان بدنم ب ی پیر مرد سرا ...

خب چرا؟؟ چرا خونوادت اینکارو میکنن؟؟ علت مخالفتشون چیه؟ چی دیدن از پسره که نفرینش میکنن؟؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
بهونسونه یبار میگن چون شهرش فرق دارع یبار میگن چون مکانیکه نمیدیم یبار میگن اگ خوب عالمم باشع نمیدیم ...

چ خونواده اشغالیییییی

ابرو خونوادت رو ببر