2777
2789
عنوان

خانوما تو همچین زندگی میمونین

214 بازدید | 36 پست

از لحاظ مالی تامین هستین تا حدی که در توانشه

گیر دادن و دعوا راه انداختن نداره

تایم زیادی اصلا خونه نیست و سرکار

ولی محبتی دریافت نمیکنی

بهت گفته من وتو زن وشوهریم منم ازت راضیم ولی احساسات زیادی بهت ندارم که بخوام بیانش کنم ولی به عنوان همسر راضیم ازت و اذیتم نکن باش زندگی کنیم

میمونین؟؟

ازدواجم عاشقانه بود وخیلی رمانتیک بود اوایل ولی کلا سختگیر رفتارش و اینطوری تصمیم گرفته

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دارین؟

آره تقریبا تنها دارم بزرگش میکنم

چون کلا کارش خیلی سنگین و نیست

اگه جدا شم من فقط اون مبلغی که ماهانه میگیرم رو از دست میدم فقط همین

البته بگم بیرون میبره اگه من بگم چیزی بخوام بتونه دریغ نمیمنه ولی احساساتش از دست رفته انگار

ینی بوس بغلم نداره؟رابطم ندارین؟

چرا

بد توضیح دادم انگار

اصلا بد نیستیم باهم

رابطه دارم تماس داریم

ولی محبتی نمیبینم این وسط 

فقط داره وظایف رو انجام میده

هیچ قربون صدقه ای هیچ ناز کشیدنی هیچ محبت این مدلی نمیبینم اصلا

آره تقریبا تنها دارم بزرگش میکنمچون کلا کارش خیلی سنگین و نیستاگه جدا شم من فقط اون مبلغی که ماهانه ...

خوب عزیزم ببین با یه مشاوره صحبت کن ..شرایطت یکم پیچیدس و تصمیم گیری سخت 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

فکر میکنم شما مجردی، مردی که خودش نخواد درست نمیشه عزیزم.

همین من چندین مدت دارم تلاش میکنم ولی فقط داره غرورم میشکنه

متاسفانه هنوزم دوسش دارم

ولی اون خیلی سفت وسخت تصمیمش رو گرفته و میگه میتونی اینطوری من در خدمتتم 

بیشتر از این نمیتونم

محبت نمیکنه یعنی رابطه هم ندارید؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

فکر میکنم شما مجردی، مردی که خودش نخواد درست نمیشه عزیزم.

نه خیر متاهلم.شرایط زندگیشون تو زمینه های دیگه خوبه.من باشم میمونم زورمو میزنم و‌انواع سیاستها رو امتحان میکنم تا نظرشو به خودم جلب کنم.اما اگه اصلا نشد میرم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

چرابد توضیح دادم انگاراصلا بد نیستیم باهمرابطه دارم تماس داریمولی محبتی نمیبینم این وسط فقط داره وظا ...

صددرصد میموندم دیوونم تو این اوضاع اقتصادی خراب جامعه آواره و آویزون جای دیگه بشم 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

منم دنبال زندگی رمانتیک خاصی نیستم

ولی تو زندگی من یه چبزی داره لنگ میزنه

احساساتش از دست زفته انگار

دوسم داره هنوز ها ولی احساساتش خیلی پایین

مثلا من تلاش میکنم مدت ها بعد مثلا دوسه ماه سریه مسئله ای کافیه پنج دقیقه غر بزنم اونم خیلی باصدای آروم ونرمال بعد هیچی دیگه همسرم ریست میشه باز همون حرفای مسخرش رو میزنه