2777
2789
عنوان

بچهاخاهشاااابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست

تو گوگل یل دادا رو سرچ کن شاید همون باشه نمیدونم

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه هاتون قبول دوستای گلم باکمک شماها مخم گوزیداهنگ چلچلا....😆 پیداش کردم

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
روزه هاتون قبول دوستای گلم باکمک شماها مخم گوزیداهنگ چلچلا....😆 پیداش کردم

پیداش کردی؟اسمش چیه؟چلچلا

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
چ نام کاربری ای به به    

😂😂😂😂

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
تو سریال خوشگلتره تا واقعیتش. نوشته متولد ۱۳۷۰ ینی سی سالشه؟

از نظر من که واقعیش خوشگل تره ک😂

اگه متولد ۷۰ اره ۳۰ سالشه

بهش میخوره ۱۸ باشه والا

اره واقعا😁