2777
2789
عنوان

لتروزول یا کلومیفن... خواهش میکنم یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 123 پست
من خودم اول ب فرزدی میرفتم فقط ناامیدم میکرد و پولامو اتیش زد بعدش رفتم خانم دانایی واقعا معجزه میکن ...

مشکلتون چی بود؟ فرزدی پولکیه. به همه میگه یا ای یو ای. یا ای وی اف. کسب و کار خوبی واسه خودش باز کرده

اینکه گفته بعد کلومفین لتروزل میدوم دو دلیل داره اول اینکه کلومفین رو نمیشه بلند مدت استفاده کرد&nb ...

نمیدونم والا دکتر بمن گف اینو بخور اگه حامله نشدی بهت لتروزول بدم اون غول مرحله اخره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من‌شنیدم کاومفین قوی تره

نه عزیزم لتروزول قوی تر اول متفورمین بعد کلومفین بعد لتروزول

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
من تنبلی تخمدان داشتم دکترم گفت باید اول از همه استرس  رو گنار بذاری خودتو با چیزای مختلف سرگرم ...

نی نیت چیه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

من‌تنبلی تخمدان شدید دارم دکترم گفت احتمالا باردار نمیشی باید بری زیر نظر متخصص ناباروری 

این ماه پیاز درمانی کردم کنارش قرص لتروزول خوردم زیر نظر پزشک  خداروشکر همون ماه اول باردار شدم