2777
2789

سلام. من هر دکتری میرم بلافاصله میگن برو تخمک اهدایی چون یایسگی زودرس دارم. من تخمک اهدایی نمیخام هر چی اصرار میکنم که حداقل یکی دوماه دارو بدین تخمدانم تحریک بشه هیچ دکتری تا حالا قبول نکرده همشون به فکر جیبشون هستن تا با پول امثال من پرش کنن...  طب اسلامی رفتم در عرض چند ماه هم اندازه تخمدانم بزرگ شد هم ذخیره تخمدانم پنج دهم بالا رفت. حالا میخام در کنار داروهای طب اسلامی از قرص لتروزول یا کلومیفن برای تحریک تخمک گذاری استفاده کنم قبلا فولیکول نداشتم ولی تو سونوگرافی هفته پیش نوشته حاوی فولیکولهای ریز هست. به نظرتون لتروزول بخرم یا کلومیفن ؟  

لتروزول قویتره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری اگ بتونی برو پیش دکتر شهلا دانایی تو تبریز کارش حرف نداره

اتفاقا تبریزم. ولی میدونم اونم میگه برو تخمک اهدایی. تا حالا معروفترین دکترهای تبریز رفتم همه یک نظر دادن

ولی من‌شنیدم کاومفین قوی تره

ن عزیزم لتروزول قویتره دکتر من اول بهم کلومیفن داد گف اگه باردار نشدی بیا لتروزول بدم با لتروزول باردار شدم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اتفاقا تبریزم. ولی میدونم اونم میگه برو تخمک اهدایی. تا حالا معروفترین دکترهای تبریز رفتم همه یک نظر ...

عزیزم پیش دکتر فهمیمه بهجتی رفتی ؟؟؟؟ عالیهههه اصلا هم پولکی نیست خیلی خوب راهنمایی میکنه بهترین دکتره بنظر من خداخیرش بده من خودم تحت نظرشم کلی مشکلات داشتم الان باردارم