2777
2789
عنوان

لتروزول یا کلومیفن... خواهش میکنم یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 123 پست
میشه مامان من بعد از ۱۵ سال دومی رو آورد☺مشکل شمارو داشت دیگه ما تبدیل شدیم به دکتر زنان وزایمان&nbs ...

دکترم گفت بعد از مصرف داروهات روز سوم قاعدگی بیا مطب همه داروهایی رو که داد مصرف کردم ویتامین و استروژن و پروژسترون اما لتروزل و کلومفین نداد بهم فقط قرص فرتیل سی ام که پیدا نشد منم دیگه دنبالش نرفتم همه داروها رو مصرف کردم حالا باید سوم قاعدگی برم باردار نشدم دکتر گفت اگه باردار نشدی سوم قاعدگی بیا امکان داره اگه قرص فرتیل رو پیدا میکردم مصرف میکردم باردار میشدم 

دکترم گفت بعد از مصرف داروهات روز سوم قاعدگی بیا مطب همه داروهایی رو که داد مصرف کردم ویتامین و استر ...

فرتیل هم گرونه یه کپسول درشته فکر کنم تو هربسته ۳۰تاست و۴۵۰تومنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید کجا داشت ۴۵۰ بهم آدرسش رو میدید برم بگیرم

البته مامانمم از قبل تو خونه داشت الان بیرونم میخوای وقتی رفتم خونه ببینم اگه خودشه وتاریخ داره هرجایی برات ارسال کنم البته میدونم از دوبسته فقط یکیشو داشت 

باشه به من گفته ۳۰ عدد بخور 

آره خب تو هر بسته ۳۰تاست دوشاسه بذا پس میرم همون داروخانه اگر داشت شماره تماسشو برات میفرستم که بگیری من ازخدامه بتونم کاری انجام بدم که باعث خوشحالی اطرافیانم شه

😂😂متفورمین‌ک‌واسه تحریک تخمک گذاری نیس اصن

می دونم کلا دکترا اول متفورمین می دن بعد چیز دیگه... خنده دار بود ؟ بیا و اطلاعات عمومی بده :|

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
می دونم کلا دکترا اول متفورمین می دن بعد چیز دیگه... خنده دار بود ؟ بیا و اطلاعات عمومی بده :|

درسته متفورمین رو برای اوناییکه قند دارن تجویز میکنن. ولی یکی دیگه از کاربردهاش تحریک تخمک گذاریه