2777
2789
عنوان

بورسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره لطفاً

من پسر عموم از این خرخونای مخ بود کنکورشو نزد خارج کشور 

کنکور اینجا رو داد رتبش هم ۱۵ شد دانشگاه شریف تهران مهندسی هوافضا آورد بعد یک ماه براش دعوت نامه فرستادن اونم پاشد رفت حالا چه سوالی داری درباره بورسیه

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
من تجربیم معدلمم ۱۹

ببین عزیزم من خودم دکترا بورس شدم با توجه به کرونا که خاک تو سر کرونا همه مرزا بسته شد نشد برم الآنم شوهرم میگه باز شده دیگه نمی‌خوام بری 😔این از سرنوشت غمگین من میگم که بدونی اگر یکی بود من دبیرستان بودم راهنمایی میکرد منو الان حسرت به دل اینجا ننشسته بودم واسه همین میخوام بدونی از ته دلم هر چی میگم صادقانه و بدون هیچ غرضی هست و دقت کن چی میگم که ده سال تجربس .۱.اول میری یه کلاس آموزش آیلتس یا تافل ثبت نام میکنی اصلا به حرف معلم زبان که میگی اول باید بیای تا پایان قوی بشه و فلان بعد آیلتس توجه نکن اینو حتما گوش بسپار مثلاً استاد فراهانی تهران عالیه کار ندارم پایت چیه بهت آیلتس درس میده یا تافل هر چی بخوای و بدون زبان خوندم با آمتحان آیلتس و تافل فرق داره اینو اگر انجام بدی ده سال جلو افتادی.۲. تعلل نکن در خواندن زبان۳.زبان زبان زبان .۴.لیست تمام دانشگاه های که دوس داری بری رو جمع کن تو یک اکسل و مدارک مورد نیازشان رو در بیار۵.معدلت تا میتونی بره بالا.۵.به محض گرفتن نمره زبان شروع کن به ترتیب همه دانشگاههای که لیست کردی درخواست بده ایشالا یکیش بورس میده میری بیای به منم بگی خوشحال شم. اگر یکی بود به من می‌گفت از همون کارشناسی برو من الان با معدل ۱۹ فوق لیسانس شاگرد اولی دانشگاه تهران زانوی غم بغل نکرده بودم .ولی تو گوش نکن برو.کنکور اینجا هم ول نکن ایشالا موفق شدی باز سوال داشتید بپرس 

ببین عزیزم من خودم دکترا بورس شدم با توجه به کرونا که خاک تو سر کرونا همه مرزا بسته شد نشد برم الآنم ...

یه دنیا ممنونم از راهنمایی ها خوبت ایشالله که بتونم بورسیه بگیرم 

خیلی لطف کردی ❤️

و اینکه کنکورمو دادم وقتی خواستم دانشگاهمو انتخاب کنم اونموقع باید درخواست بدم به دانشگاه ها؟

ببین عزیزم من خودم دکترا بورس شدم با توجه به کرونا که خاک تو سر کرونا همه مرزا بسته شد نشد برم الآنم ...

میگما منم معدلم ۱۹و نیمه 

ولی زبانم معمولیه زیاد فول نیستم ولی در حد صحبت کردن دونفر بلدم،تازه زبان کار کردن و شروع کردم من چیکار کنم کمکم کن لطفا

منظورتون اینه برا بورس درخواست بدیم ولی بیخیال کنکور اینجا نشیم؟ 

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
یه دنیا ممنونم از راهنمایی ها خوبت ایشالله که بتونم بورسیه بگیرم  خیلی لطف کردی ❤️ و اینکه کن ...

نه دیگه قبل کنکور 

کنکور و بدی قبول شی از اون طرف بورسیه اتم تایید شه کنکور به چه دردت میخوره 

قبل کنکور باید بدی

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
از کارشناسی داره اگر دبیرستان میخوای باید پول بدی حتی ترکیه چون هزینه تحصیلی در مقاطع پایین برای اتب ...

عزیزم منم راهنمایی میکنی لطفا؟

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
من پسر عموم از این خرخونای مخ بود کنکورشو نزد خارج کشور  کنکور اینجا رو داد رتبش هم ۱۵ شد دانش ...

من پایه دهم هستم  رشتم ریاضی ولی تصمیم دارم برم تجربی اگه یع راهنمایی کنی و بگی همین رشته ایی که هستم بمونمیا نه لطفا بعد یع سوالآیا شرایط بورسیه برای اونایی که رشتشون ریاضی راحت تر و بیشتر یا تجربی بعد آینده شغلیشون توی خارج کشور و همینجا ایران چجور لطفا راهنماییم کن ممنون🌷🙏

من رشتم ریاضی ولی تصمیم دارم برم تجربی اگه یع راهنمایی کنی و بگی همین رشته ایی که هستم بمونمیا نه لطفا بعد یع سوالآیا شرایط بورسیه برای اونایی که رشتشون ریاضی راحت تر و بیشتر یا تجربی بعد آینده شغلیشون توی خارج کشور و همینجا ایران چجور لطفا راهنماییم کن ممنون🌷🙏 ترو خدا بهم بگید ممنون

من رشتم ریاضی ولی تصمیم دارم برم تجربی اگه یع راهنمایی کنی و بگی همین رشته ایی که هستم بمونمیا نه لط ...

سلام عزیزم .رشته تجربی راحت تر کار براش پیدا میشه مثلاً پرستاری مخصوصا برای خارج کشور راحت تره همه رشته های علوم تجربی حتی علوم آزمایشگاهی و... راحت تره کار پیدا کردن. رشته ریاضی یه کم سخته و رقابت بالای داره . بازم اگر سوال داشتید بهم پیام بده تا بتونم راهنمایی کنم