2777
2789
عنوان

بورسیه

1178 بازدید | 30 پست

من ۱۶سالمه و سال ۱۴۰۲کنکور دارم و شنیدم ترکیه بصورت رایگان بورسیه میکنن من میخوام ادامه تحصیلم ترکیه باشه شما در این زمینه تجربه‌ای دارین یا اطرافیان تون بورسیه شدن اگه شدن چه کارایی کردن 

ترکیه بورس نشدن فامیلامون میخوای بگم

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ترکیه کلی کشورهای تاپ هست باید معدل بالا و نمره زبان بالا داشته باشی فقط همین برای هر جایی که دو ...

اخه اونجا هزینه‌های زندگیش کمتره و اینکه میگن نیاز به مدرک زبان نیست باید زبان ترکیت خوب باشه

اخه اونجا هزینه‌های زندگیش کمتره و اینکه میگن نیاز به مدرک زبان نیست باید زبان ترکیت خوب باشه

زبان استانبولی باید امتحان بدی عزیزم این از این وقتی بورس شی دیگه چه هزینه زندگی خوابگاه میدم پول میدن 

واسه دانشگاه فقط داره بورسیه دبیرستان نمیشه؟

از کارشناسی داره اگر دبیرستان میخوای باید پول بدی حتی ترکیه چون هزینه تحصیلی در مقاطع پایین برای اتباع خودشون مجانیه بقیه رو بورس نمیکنن که یدونه کالج هست که بورس خیلی سخته .شما الان چندمی معدلت چنده بگو راهنماییت کنم