تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
من یبار پریود شدم خیلی شدید خونه مادرشوهرم اینا مالید رو فرَش روشنشون آب شدن کمه بخار شدم رفتم هوا شوهرمم هی میگفت دست خودت نیس که ولی چشو چالشو کج کرده بودنو اه او میکردن الانم یادم میاد خجالت میکشم