2777
2789
عنوان

سوال درباره اسپرم کسی میدونه لطفا کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 80 پست
این سونو بخونید خدا خیرت بده

سونو بلدنیستم عزیزم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه چیم خوبه 4ساله منتظرم خدا نمیخاد..ولی سه سال استرس شدید داشتم یک ساله یکم یکم بهتر شدم

ببین من هرماه ده تا بی بی چک دوبسته کیت تخمک گذاری ...میخریدم هرروز دنبال علائم بود وچکارکنم زودتربگیره...اما نمیشذ

دفعه اخر شوهرم گفت خدابخاد میاد نخادم ب گریه وزاری استرس نیست پس بهش فکر نکن

اون ماه خودم سرگرم کردم به تخمک گذاری فکرنکردم اقدام هم همون رابطه معمولی بود بدون پیشگیری.۳روز یبار

ازبس خودم مشغول کردم بی بی چک هم نخریدم روز موعدم ترشح سفید داشتم توکمدگشتم یه بی بی چک پیداکردم زدم سریع مثبت شد.انشالله به زودی دوخطی شدنش تجربه میکنی.فقط بدون دست تو نیست پس اروم باش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ببین من هرماه ده تا بی بی چک دوبسته کیت تخمک گذاری ...میخریدم هرروز دنبال علائم بود وچکارکنم زودتربگ ...

آخه 4سال برای من شد ..خیلی استرس میگیرم بعضی وقتا یهو بیدار میشم میگم وای 4سال گذشت من بچه دار نشدم 😢😢

ببخشید ازمایشگاه تو شهر رفتیم شما هم تو آزمایشگاه شهر رفتید ؟؟ینی این آزمایشگاه الکی هست ؟؟آخه میگن ...

در جواب سونو نوشته واریکوسل گرید 1 در بیضه راست و واریکوسل گرید 2 در سمت چپ . 

سونو زده بود واریکوسل. ی سمت نسبتا خفیف و درجه بین یک و دو ی سمت درجه دو

ببخشید میگن واریسکول از 25تا 28سالگی هست شوهرمن 44ساله هست بجه داره از ازدواج قبلش ینی میشه اشتباه شده باشه؟

در جواب سونو نوشته واریکوسل گرید 1 در بیضه راست و واریکوسل گرید 2 در سمت چپ . 

ینی بده؟؟واریسکول میگن از 15سالگی تا 28سالگی ..شوهرم از ازدواج قبلش تو سن 35سالگی بچه داره ..ینی میشه اشتباه شده باشه

سلام گلم ینی خطرناکه؟؟

یکم باعث میشه تحرک و شکل نرمال اسپرم کم بشه

ازمایش اسپرمت زیاد واضح نبود ولی متوجه شدم تحرکش قابل قبول هس. تعدادشم خوب بود ۱۲۰و خوردی ملیون بود

و اینکه احتمالا عمل نیاز نداره برا واریکوسل

اینم ببینید خدا خیرتون بده

حجم وتحرکش اینجا کمه.قبل ازمایش باید ۵تا۳وز قبلش رابطه نداشته باشی