2777
2789
عنوان

سوال درباره اسپرم کسی میدونه لطفا کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 80 پست
اره الانم گفتن باید عمل بشه ولی یه دکتر گفت احتمال اینکه بعد عمل بشه صفر هم هست

چندتا دکتر برین به حرف یه دکتر توجه نکنید

دکتر اولی به شوهرم گفته بود مشکل مادرزاد داری عملت میکنم ولی احتمال خوب شدنت ۱ به ۹۹ هست

احتمال ۹۹ درصد کلا قدرت باروریت از دست بره

رفتیم یه دکتر دیگه گفت اوضات خوبه فقط واریکوسل خفیف داره

رفتیم یه جا دیگه گفت مشکل اونقدرام حاد نیس

۲ تا از دکتر گیاهیا ک رفتیم ک کلا حرف اونا رو رد کردن و گفتن احتیاج به عمل نداری...

شما هم چندتا دکتر برین بعد یه دکتر خوب انتخاب کنید عمل کنه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
احتمال زیاد تغییر کرده نمیشه ب دوسال پیش اعتماد کرد.محیط کارهم خیلی تاثیر داره کسایی ک کار فنی وسنگی ...

نه بابا شوهرمن قناده همش محیط کارش گرمه همش فر و دیگ زولبیا وحلوا واین چیزا. ماه اول عروسی باردارشدم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی تکه یخ بذارید تو پلاستیک و بعدش تو پارچه. شبی نیم ساعت دورانی روی بیضه ها کشیده شه

چه کاردمیکنه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

صد در صد موافقم کمپرس سرد میگن معجزه میکنه!! ببینم برا ما اثر داشته یان! هفته دیگ مشخص میشه

انشالله که مثبته

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧