2777
2789
عنوان

به نظرتون ابروم رفته؟

227 بازدید | 26 پست

والا پسر یکی از فامیلامون عاشق من شده بعد تو اینیستا چون به پسر بک نمیدم با اکانت دختر اومد  به من ابراز علاقه کرد گفت ازم خوشش میاد عاشقمه بعد چند هفته ای باهم حرف میزدیم که یکی مارو لو داده مامانش منو خیلی دوست داشت حتی به مامانم گفته بود تو اینده دخترت عروسم بشه ولی چون من با پسری تا به حال حرف نزده بودم محبوب بودن ولی الان همه فهمیدن با پسر اون حرف میزنم ابروم رفته فکر میکنم مامانش گفته باید با پسر حرف نمیزدم و اینا ولی هنوز به مامانم نگفتن من قضیه رو برای مامانم تعریف کردم مامانم فهمید چیزی نگفت گفت من میگم که چیشده ولی نمیدونم چیکار کنم جلوی مامانش چطوری رفتار کنم چی بگم حس میکنم ابروم رفته پسرش بهم گفت که خیلی دوسم داره و گفت جلوی مامانم سر به زیر و سنگین باشم و چند مدت باهم حرف نزنیم تا ابا از اسیاب بیوفته هیچ کس نمیدونست بین مارو یکی از هرچی حرف زدیم خبر داره هک شده بودیم ما😂کلا میترسم چیکار کنم چه رفتاری بکنم چی بگم بهشون راهنمایی کنین ترو خدا😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته😣

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه🤷‍♀️

وقتی بهت ابراز علاقه کرده فامیدی پسره بازم باش چت میکردی پس نگو من با پسرا حرف نمیزدم و اینا

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

هيچ كارى نكن استرس هم نداشته باش فقط خودتو بسپار به خدا، خودش همه چيو درست ميكنه 

مرسی عزیز دلم نمیدونم کلا چ خبره هنوز هیچی نمیدونم یا ابروم رفته یا مونده

مگه نمیگی با اکانت دختر اومده ؟ یعنی چی 

اومده با اکانت دختر گفته یکی دوست داره منم گفتم کی دیدم با اکانت خودش به من ریکویس داده منم قبول کردم دایرکت گفت دوسم داره ازم خوشش میاد و فلان

والا اولین بار فقط با این حرف زدم اینم عاقبتش

درس بشه برات ک دیگه تکرار نکنی

من جا مادرش باشم فکر میکنم ادا تنگا رو در میاوردی🤕🤚🏻

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕