والراشتاین مدیر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 عنوان حال روحم خیلی بده | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 34 پست دنیا دنیا بدی از شوهرم دیدم خیانت هم بهش اضافه شد 1400/02/18 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیله90 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 1504 اره یه دختر ناز کاش میشد بهش فکر نکرد درکت میکنم نمیشه ولی خوب شوهرتو چک نکن خودتو با دخترت سرگرم کن خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت
والراشتاین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 درکت میکنم نمیشه ولی خوب شوهرتو چک نکن خودتو با دخترت سرگرم کن اصلا من فکرنمیکردم خاین باشه دیشب اتفاقی دیدم با یه زنه داره دل و قلوه میگیره.کاش رمز گوشیشو میدونستم.دعا کنین بتونم کشف و باز کنم
rahaaa78 عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2330 شوهرت خیانت کرده؟میتونی اروم باشی؟ اره خیانت کرد ی هفته بد از عقد مامانش میگفت میخاد جوونی کنه ولی هربار باجملات عاشقانش خر میشدم استی میکردم اکه بدونی من چهارسال عقد چقد سختی کشیدم خیلی ناراحت بودم عصه میخوردم ولی الان نه
والراشتاین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 اره خیانت کرد ی هفته بد از عقد مامانش میگفت میخاد جوونی کنه ولی هربار باجملات عاشقانش خر میش ... الان بهش اطمینان کامل داری؟
والراشتاین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 چند ساله از زندگیمون میگذره ب چشمام اعتماد نداشتم ولی ب اون داشتم خداااااااااا
rahaaa78 عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2330 الان بهش اطمینان کامل داری؟ الان دیکه دارم جدا میشم اصلانم ناراحت نیستم فقط دلم میخاد سریع تموم بشه ولی ار ی چیزی میترسم ازبدش ک ازدواج بدیمم بد بشه بخاطره همین سعی میکنم رو پا خودم وایسم ک نخام دوبارا ازدواج کنم
والراشتاین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 الان دیکه دارم جدا میشم اصلانم ناراحت نیستم فقط دلم میخاد سریع تموم بشه ولی ار ی چیزی میترسم ازبدش ک ... انشالله که بختت متفاوت از قبلی باشه.بخت بد من که دوباره تکرار شد
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 456 خدایا به زور جلو اشکامو گرفتم که مادرم نرنجه و نبینه درد دخترشو سلام خوبین دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
والراشتاین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 سلام خوبین سلام ممنونم شما چطورین ؟حل شد مشکلتون انشالله؟خدا منو بابت این تاپیکم ببخشه که سوتفاهمی بیش نبود
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 456 سلام ممنونم شما چطورین ؟حل شد مشکلتون انشالله؟خدا منو بابت این تاپیکم ببخشه که سوتفاهمی بیش نبود ممنون شما خوبین خداروشکر ک سوتفاهم بوده اره بابا حل شد الانم توراهی داریم 🤩🤩🤩 دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 456 ممنون شما خوبین خداروشکر ک سوتفاهم بوده اره بابا حل شد الانم توراهی داریم 🤩🤩🤩 انشالا توزندگیتون همیشه خوش باشین دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
والراشتاین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 ممنون شما خوبین خداروشکر ک سوتفاهم بوده اره بابا حل شد الانم توراهی داریم 🤩🤩🤩 خداروشکربهمین زودی تو راهی؟😂😂😂خوشحالم براتون خوش پاقدم باشه الهیما هم توراهی داریمالهی که جفتشون سالم و صالح به دنیا بیان
والراشتاین مدیر استارتر عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 5844 انشالا توزندگیتون همیشه خوش باشین سلامت باشین همچنین خودتون
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 456 خداروشکربهمین زودی تو راهی؟😂😂😂خوشحالم براتون خوش پاقدم باشه الهیما هم توراهی داریمالهی که جفتشون ... خداروشکر انشالا دعا کنین شما دلتون پاکه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه
dmghh عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 456 خداروشکربهمین زودی تو راهی؟😂😂😂خوشحالم براتون خوش پاقدم باشه الهیما هم توراهی داریمالهی که جفتشون ... دوماهشه دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه