بعضی زنای خونه خراب کن. به اسم پناه آوردن به مرد متاهل زندگیارو خراب میکنن.. شوهرم یه همکاری داره خانوم متاهله سه ت بچه داره حدود 50 سالشه. امش به شوهرم پیام میده.. چند بار مستقیم و غیرمستقیم گفتم جوابشو نده. ما تو عقدیم.. میگه اون فقط به من اعتماد داره تو این دنیا به من پناه آورده. 😒😒😒😒😒 مگه اون زن شوهر و باباش و داداشش مردن که به تو پناه بیاره و بهت اعتماد کنه؟ 😒😒😒😒 منم گفتم پس منم میرم دنبال مرد سن بالا بهش پناه میارم.. بخدا این زندگی نمیشه قرار باشه اینجوری تن و بدنم بلرزه ارزش نداره زندگیمو با این مرد شروع کنم.. چیکارش کنم بنظرتون؟ هرکار میکنم میبینم فرداش باهم چت کردن و به بهانه یکار میگن و میخندن.. شوهرمم مرض داره انگار خودش بعضی وقتا بهش پیام میده.. با مشاور صحبت کردم گفت خط و مرز هاتو مشخص کن جدی بهش بگو من با این رویه مشکل دارم.. منم اینکارو کردم ولی فایده نداره چیکارکنم بچه ها.. همش استرس دارم میگم نکنه آخرش این پیام دادناشون تبدیل به دوستی بشه و بهم خیانت کنه.. اصلا نمیتونه اعتماد منو جلب کنه شوهرم.. هنوز تو عقدم اینجوری بهش شک دارم. بنظرتون با چه زبونی بهش اخطار بدم دیگه خسته شدم