2777
2789
عنوان

دارم مثل ابر بهار گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 77 پست

حالا گیرم که کرونا باشه.گریه برای چی آخه؟؟؟!!!!بابا من کرونا گرفتم با به بچه ۱۸ ماهه که مدام تو بغلم بود از بس حالم بد بود داد میکشیدم بازم خودمو نباختم تو با فین فین و از دست دادن بویایی گریه میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ینی سخت نیست? اخع شنیدم خیلی سخته

برای بعضیا سخته بعضیا نه. من خیلی خیلی افراطی رعایت میکردم ولی نه به خاطر ترس، به خاطر کمک به ریشه کن شدنش. اخرش شوهرم از محل کار ویروس رو آورد خونه. خودش شدیدتر از من گرفت ولی من خیلی خونسرد برخورد کردم، اصلا سخت نگرفتم و هیچ قرصی هم نخوردم. جز ویتامینها و دمنوش و آبمیوه و...

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
اخی بمیرم الهی من خب شاید اولشه و به مرور بدتر بشم

نه بابا نگران نباش.اگه کرونا هم باشه ممکنه اصلا به اوج نرسه.همه که حال بد رو تجربه نمیکنن.اکثرا در حد سرماخوردگیه خیالت راحت.ولی دکتر برو

اخی بمیرم الهی من خب شاید اولشه و به مرور بدتر بشم

خب بهش فک میکنی جذب میشع.تو فک کن خوب نیشی

من دوماه پیش سردرد شدیدداشتم و ابریزش و صدامم گرفته بود خاهرشوهرم زنگ زد گفت::وااای حالت خوب نیستا ،نگران نباش برو یه تست بده برا کرونا خیلیم به خودت برس

من در نهایت بیخیالی گفتم:تست چی بدم.گیریم کرونا باشه تاثیری نداره بدونم یا ندونم.بیخیال.بخدا دوروزه خوب شدم.دکترم نرفتم

دوستت دارم خدا💞