2777
2789
عنوان

دارم مثل ابر بهار گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 77 پست
واسه بویاییت مشکلی پیش نیومد?

نه، در کل فقط یه کم بی انرژی شدم و زود خسته میشم. الان چهار هفته گذشته ولی هنوز جایی نمیرم، حتی دیدن پدر و مادرم. تو هم یه مدت خونه بمون و خودت رو تقویت کن. ما دکتر هم نرفتیم، ویزیت آنلاین شدیم‌. تست هم گفتیم اومدن خونه گرفتن. اگه شوهرتم سر کار نره خیلی بهتره.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ینی سخت نیست? اخع شنیدم خیلی سخته

این استرس برات سمه هااا 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اگه مردم چی خیلیا میمیرن

چرا همون اولش به آخرش فک میکنی ؟ ام اس داری ؟ سرطان داری ؟ فشار خون داری یا کهولت سن که اینقد ترسیدی ؟ چرا نمیگی این همه مردم گرفتن و خوب شدن منم یکی ازونام ؟ 

هیچ  
اگه مردم چی خیلیا میمیرن

میمیری گلم

نه با کرونا 

بلکه با ترسی که داری

خیلی ها مردن به خاطر استرس

سکته کردن

این چیزیایی که گفتی با چهارتا دم کردنی و اسپند و داروی امام کاظم خوب خوب میشی

حالا خوددانی

اگه مردم چی خیلیا میمیرن

والا ما گرفتیم نمردیم الانم چهار پنج ماه گذشته سرحال و سالم در خدمت شماییم .شما هم چاییدی الکی به حرف بچه های اینجا گوش نده کرونا بدن درد شدید وتب و لرز داره 

چقدر لوسی 

خب کرونا از نوع سبک گرفتی و چند روز دیگه هم خوب میشی و بویاییت برمیگرده ... فقط ویتامین ث و تغذیه‌ی مقوی استفاده کن

خودت و خانواده ات قرنطینه شید

گریه هم نکن کرونای سبک گرفتی منم گرفتم خوب شدم چند ماه پیش